Speelgoed “R” Us lanceert Toy Demonstrator, AKA de coolste job ooit

Dus je hebt je al verdiept in de verbazingwekkende lijst van het populairste vakantiespeelgoed van Amazon. Disney Castle Puzzle? Fingerlings Glitter Monkey? Roarin ‘Tyler, de speelse tijger? Controleer, controleer en waar kunnen we er twee krijgen?

Nu, nog meer tijding van vreugde als we het kerstseizoen naderen. Toys “R” Us heeft aangekondigd dat ze “Toy Demonstrators” willen inhuren om hun handen uit de mouwen te steken en huis te spelen, LEGOS en nog veel meer deze winter.

Nationwide zal het bedrijf 10.000 seizoensarbeiders inhuren, inclusief de nieuwe functie. De verantwoordelijkheden van Toy Demonstrators omvatten het uitpakken, opzetten en spelen met speelgoed in de winkel. Kinderen en toeschouwers zullen natuurlijk de kans krijgen om de leuke goodies naast de Toy Demonstrator uit te proberen.

BEKIJK: Betaalbaar speelgoed dat je kind jarenlang zal gebruiken  

Eerder deze maand heeft Toys “R” Us een faillissement aangevraagd en we hopen dat deze massale wervingsactie een goed teken is van de betere toekomst voor de geliefde keten. “Elk jaar zoeken we naar kandidaten die onze visie delen en die willen helpen dat geschenkgevers vreugde bieden aan kinderen in het hele land, terwijl ze tegelijkertijd plezier hebben”, aldus Tim Grace, Executive Vice President van Global Chief Talent Officer, in een persbericht van het bedrijf. “We zijn ook vastbesloten om Toys” R “Us een geweldige plek te maken om te werken – en te spelen – voor alle teamleden tijdens het vakantieseizoen en daarna.”

Dus wat is er nog meer voor jou? Voorbij, nou ja, het spelen met speelgoed met de meter loopt, seizoensgebonden vakanties krijgen extraatjes zoals flexibele uren, gevarieerde diensten en werknemerskortingen en winkelevenementen. Je hebt ook de kans om een ​​permanente rol vast te houden nadat de vakantiebeurs ten einde is.

Hebben we al gezegd dat je ook de eerste bent om te spelen met de nieuwste Hatchimals Colleggtibles en LEGO Ninjago-sets?

Ga naar toysrusinc.com/holidayjobs voor meer informatie en online solliciteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 10 = 11