Kijk Luke Bryan Nail the National Anthem Before Super Bowl LI

Luke Bryan begon Super Bowl LI in Houston op zondagavond met een opvallende uitvoering van het volkslied. De bekroonde crooner van het land sloeg elke noot van ‘The Star-Spangled Banner’, een notoir moeilijk nummer om te zingen, vooral een capella.

Om zich voor te bereiden op het high-profile optreden, vertelde Bryan Rollende steen hij engageerde zich voor een intens regime van zingen rond het huis. ‘Ik heb zojuist gewoon door het huis rondhangen zingen,’ zei hij. “Zingen in het trappenhuis, zingen in de douche, zingen voor mijn jongens, ik probeerde er gewoon veel van te krijgen – ik weet dat het klinkt als een sportreferentie – maar krijg een hoop herhalingen.”

De uitvoering was om een ​​aantal redenen een groot probleem. Bryan, 40, was de eerste mannelijke artiest die het volkslied uitvoerde sinds Billy Joel in 2007, en de eerste mannelijke countryster sinds Garth Brooks in 1993.

De Super Bowl is het meest bekeken televisie-evenement van het jaar, maar de zangeres “Kick the Dust Up” deed zijn best om zijn zenuwen niet het beste te laten krijgen. “Je moet niet nadenken over wat er buiten het stadion gebeurt,” zegt hij. “Het is slechts iets meer dan twee minuten lang. Ga naar boven en doe wat ik altijd al heb gedaan: zing voor mensen en probeer het daarbij te nemen – denk er niet over na.”

Als je het hebt gemist of het gewoon nog een keer wilt bekijken, bekijk dan de volledige prestaties hieronder:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − = 25