5 dingen die je niet wist over ‘Miss Congeniality’

Iedereen houdt van de Sandra Bullock-klassieker, Miss Congeniality, die het undercover-drama van een schoonheidswedstrijd waarop een binnenlandse terrorist doelt, beschrijft. Bullock’s karakter transformeert van een slordige maar zweep-slimme undercover FBI-agent Gracie Hart naar een geloofwaardige schoonheidswedstrijd-deelnemer die-spoiler-waarschuwing! -Verslaat en de slechterik neerhaalt. Terwijl je op hakken en haarlak staat – de volle verkiezing. En aangezien een groot deel van de film in Texas is gefilmd – van Round Top tot Austin tot San Antonio – kunnen we het niet helpen, maar we zijn er ook dol op. Dus we hebben enkele leuke feiten (met de hulp van IMDb) opgegraven achter de schermen van deze komische klassieker:

Garderobe herhaling!

Wanneer Gracie arriveert op de verkiezing met Victor en Kathy Morningside begroet hen, is er een vrouw op de achtergrond achter Kathy draagt ​​het kostuum Gracie later draagt ​​voor haar waterglas routine tijdens de talentenjacht op de Alamo. 

Wat zit er in een naam?

William Shatner’s karakter “Stan Fields” is een verwijzing naar het Canadese erfgoed van de acteur. “Stanfields” is een beroemd merk ondergoed (bekend van zijn lange onderbroek) verkocht in Canada.

We houden allemaal niet van 25 aprilth?

In wat een van de meest populaire en verhandelbare regels uit de film is geworden, wordt aan Miss Rhode Island gevraagd: “Wat is jouw idee van een perfecte date?” En ze antwoordt: “Dat is moeilijk. Ik zou 25 april moeten zeggen. Omdat het niet te warm is, niet te koud, alles wat je nodig hebt is een licht jasje. “(Je kunt wel wedden dat iedereen dat citaat in april uitrekt.) Leuk weetje: dit is ontleend aan een realistisch spektakelantwoord. Hé, ze heeft gelijk! 

BEKIJK: Top 10 Southern Movie One-Liners

Grote stokken van vuur!

Heather Burns (die Miss Rhode Island, Cheryl Frasier speelt) moest een knuppel leren draaien voor haar rol, maar trok de streep bij het draaien van een vuurknuppel. De bemanning bracht een professional mee voor de spectakelscènes.

Herkenbare gezichten

Was die Starbucks-scène een beetje te bekend? Afgezien van de realistisch chagrijnige pre-coffee-line out de deur, waren de mensen die in Starbucks werkten echte Starbucks-werknemers. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 56