Onze favoriete plantaardige bijgerechten van Thanksgiving

Als een van de belangrijkste kookvakanties van het jaar, heeft het plannen van uw Thanksgiving-dinermenu tijd en aandacht. Natuurlijk, het is een tijd voor familie en vrienden en om dankbaar te zijn voor alles wat we hebben, maar we denken allemaal stiekem na over hoe dankbaar we zijn om al onze favoriete Thanksgiving-bijgerechten te kunnen graven als de tijd eindelijk komt. Van de maïspudding tot in de perfectie bereid tot de klassieke boon van de groene boon, we hebben enkele van onze favoriete Thanksgiving-groenterecepten afgerond om je maaltijd compleet te maken.

Of het nu een stomende pot collards is of een dienblad met felgekleurde geroosterde groenten, Thanksgiving-groentegerechten zijn net zo belangrijk als uw hoop puree of dressing. Wat is een mooiere manier om je Thanksgiving-menu te voltooien dan om heldere, mooie kleuren van plantaardige bijgerechten van Thanksgiving toe te voegen?

Met deze plantaardige recepten van Thanksgiving zul je zien dat er meer dan één manier is om een ​​heerlijke groene bonensalade te bereiden of greens toe te voegen aan je Thanksgiving-gerechten.

Contents

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =