Apa yang Perlu Dilakukan Untuk Menyediakan Dapur?

Setiap Southerner tahu pentingnya dapur yang cantik dan praktikal. Selain memasak semua resipi kegemaran dan nostalgia keluarga kami, kami membawa tetamu kami di dalam dan di sekitar dapur supaya kami dapat berbual dengan rebusan Brunswick yang mendidih atau sekitar kek lapisan yang menakjubkan. Dapur adalah kapal kami untuk menghiburkan, dan kami suka menggunakannya dengan teliti dan sungguh-sungguh. Di 2017 Idea House kami, dapur direka untuk menampung orang ramai. Ambil lawatan 360˚ ruang dengan fakta dari pereka rumah, Lindsey Coral Harper, dalam pandangan di bawah. Klik dan tahan untuk melihat persekitaran anda, dan klik pada tapak kaki jika anda ingin melompat di sekitar ruang.

Dapur ini dibina untuk iklim Selatan, terutamanya untuk lokasi di Bald Head Island. Walaupun haba dan kelembapan boleh menjejaskan struktur rumah, Idea House Designer, Eric Moser, disesuaikan dengan lapisan tersembunyi dan bahan yang kukuh. Siling dapur sebenarnya adalah bahagian bawah lantai atas, dan dinding dibuat dari kapal pengangkut untuk membolehkan mereka berkembang dan kontrak dalam pergeseran cuaca.

WATCH: Idea Dapur Putih Kami Suka

Di tengah-tengah dapur adalah pulau 4-7 kaki, bersedia untuk memegang semua pembuka selera, pinggan mangkuk, koktel, dan casseroles yang anda impikan. Ia adalah ruang yang terbuka, bebas mengalir yang menggalakkan bergaul. “Tidak kira apa, dapur akan menjadi tempat berkumpul, jadi saya cuba membuatnya mengundang sementara juga menentukan untuk tukang masak,” kata Moser. Satu elemen yang menyenangkan di dapur adalah campuran lampu. Terdapat sebuah tanglung karang yang besar dalam pembukaan siling yang dipasangkan dengan dua lampu loket yang tergantung. Apa idea dapur kegemaran anda dari ruang lapang ini?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5