Je moet het kasteel in de Real-Life zien dat inspireerde op Disney’s Assepoester Kasteel

Wat is er magischer dan het Assepoester kasteel van Disney World? Wat dacht je van het sprookjesachtige uitje van kasteel Neuschwanstein in het Beierse stadje Füssen, Duitsland? Hierboven afgebeeld, is dit 19e-eeuwse kasteel een populaire Europese toeristenbestemming, zelfs op de routes van Disney’s eigen touringbedrijf, Adventures by Disney.

Zoals Reizen & Vrije tijd rapporten: “Het kasteel Neuschwanstein, met zijn witte kalkstenen façade en diepblauwe torentjes, zou volgens het echte leven inspiratie het kasteel in de Disney-klassieker, Assepoester, uitgebracht in 1950De overeenkomst is tenslotte opvallend. “

De perfecte manier om een ​​mooie dag af te sluiten! �� #MagicKingdom #WaltDisneyWorld (��: @picsfromtheworldofdisney)

Een bericht gedeeld door Walt Disney World (@waltdisneyworld) op

Het kasteel Neuschwanstein, dat op TripAdvisor wordt vermeld als ‘Het Disney-geïnspireerde kasteel’, heeft een gemiddelde waardering met 4.5 sterren uit 15.400+ beoordelingen. Op het terrein en binnenin is er een troonzaal met twee verdiepingen, een ommuurde binnenplaats, een binnentuin en nog veel meer die bezoekers kunnen ervaren op rondleidingen.

BEKIJK: Zijn de spitsen op het kasteel van Assepoester bij Disney World afneembaar?

Voorlopig houden we vast aan onze vakantiedromen in Orlando, maar we zullen dit opvallende meesterwerk zeker toevoegen aan onze Europese bucketlist. Het is een kleine wereld.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 30