Dit is waar de fans van What Braves naar kunnen uitkijken als SunTrust Park wordt geopend

Wanneer de Atlanta Braves de heuvel nemen voor hun eerste wedstrijd van het reguliere seizoen op vrijdag 14 april tegen de San Diego Padres, zullen fans zich moeten aanpassen aan een gloednieuw huis en een hoop nieuwe vetten (en bier) in SunTrust Park.

Voorbij het structurele metselwerk, duidelijke zichtlijnen en 41.149 bosgroene zetels die dit Cobb County stadion een geheel nieuw maar toch vertrouwd gevoel geven, kun je nog steeds genieten van de zachte pretzels in de vorm van een “A” en de “Burgerizza,” een heerlijke kakofonie van cheeseburger verpakt tussen twee persoonlijke panpizza’s die een harmonieuze, verrukkelijke bite vormen. Maar wat je op de openingsdag niet zult vinden, zijn alledaagse hotdogs en het standaard schuimige bier dat je gewend bent in andere ballparks. Nee, deze stadionbeten zijn absoluut de moeite waard om de Tomahawk Chop te doen, terwijl je tegelijkertijd het oorlogslied zingt.

Van zuidelijke regionale favorieten en hapjes met honkbalthema’s tot typisch Atlanta-gerechten en gebrouwde specialiteiten, je wilt dit seizoen naar SunTrust Park, alleen al voor de heerlijke drank. Je komt voor het uitzicht en pinch-hitters, maar blijf voor het eten. 

1. Pizza in overvloed! Als je geen genoeg kunt krijgen van goedkope plakjes, probeer het dan De slice. Het is een pizzastand op het lagere niveau van het park.

2. Het kan elke dinsdag Taco Tuesday zijn, dankzij de Taco Factory, die heeft veel gevulde schelpen om uit te kiezen, waaronder varkensvlees taco’s met slaw en nacho’s besprenkeld met queso en chili aioli.

3. Haal signature bier van de tap in het in Athene gevestigde Terrapin Taproom. Er is zelfs een gloednieuw “Chopsecutioner” -bier, dat is verouderd met honkbalschaafsel. Ja, dat lees je goed. Het bier wordt gebrouwen van oude honkbalknuppels.

4. Gezonde eet-achtige salades, sushi, wraps, verse producten en glutenvrije hotdogs zijn te vinden op Centerfield Market. Het is net een grote supermarkt die pal in het midden van het SunTrust-park is neergezet.

5. De kinderen zullen genieten van de snacks in de Sandlot Snacks kiosk, plus ze zijn pinda-vrij voor mensen met allergieën.  

6. Geen kleine aardappelen op de Aardappelsnijder. Niet alleen zijn deze schoppen mooi, maar ze hebben ook smaakvolle toppings en onverwachte smaakmakers.  

Tomahawk Fried Pork Chop at SunTrust Park
Foto: Myrydd Wells

7. Als onderdeel van een stimulans om fans te laten proeven van de smaak van het zuiden, zullen de Braves hun initiëren Taste of Braves Country Passport. Als je alle 11 maaltijden op je paspoort hebt gestempeld, scoor je een nieuw T-shirt. Maar u kunt ook typische gerechten proeven die ook het beste van de regio laten zien. De paspoortgerechten omvatten Alabama’s witte barbecuesaus gesmeerd op een gefrituurd Tomahawk-vormig karbonade (hierboven afgebeeld), South Carolina’s pimentkaaspasta smelten, Nashville’s hete kippensandwich, North Carolina’s gerookte whole-hog barbecue en slaw sandwich en Mississippi’s zwartgeblakerde meerval ‘jongens taco met comeback saus.

8. Georgia restaurateur en Topkok rechter Hugh Acheson snagged een permanent voorbehoud bij het honkbalveld voor zijn vleeshut Eerste en derde. Het is eigenlijk je gemiddelde hond (of worst) in een broodje – een beetje verhoogd natuurlijk.

9. Atlanta is de koning van de dubbeldikke patty, dus neem het op H & F Burger.

10. Je kunt het brouwsel krijgen bij Terrapin Taproom en het kostbare rookhok Fox Bros. zal de ‘cue’ geven. Gaan-aan favorieten zoals Frito pastei, gerookte sandwich van varkensvlees, en gehakte borst zijn ook beschikbaar. Maar wanneer u zich avontuurlijk voelt, kunt u genieten van de “Tomminator” -totjes, gedrenkt in de zuidelijke klassieke stoofpot van Brunswick..

11. Breek af van de traditie door de hamburgers en hotdogs in te zetten voor Aziatische gerechten Gu’s Dumplings.

12. Op zoek naar de beste bevroren lekkernijen om af te koelen terwijl je de game bekijkt? Karren in het hele stadion zullen leuren met de kenmerkende ijsbar Tomahawk. Maar voor een ijzig dessert op een stokje dat beter is dan alles wat je in het gedeelte met diepvriesproducten zou kunnen vinden, wil je een paar ijsjes van King of Pops.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Als geen van deze uw verlangens bevredigen, is er altijd eten beschikbaar bij The Battery Atlanta, een bruisende uitgaanswijk die net buiten de poorten zit. Welkom bij Braves Country! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 85 = 89