Menurut Pinterest, Ini adalah Trend Perkahwinan Terbaik untuk 2017

Biarkan ia menjadi sumber dalam talian terbesar untuk inspirasi perkahwinan untuk menunjukkan kepada kami apa yang perlu ditinjau tahun ini. Baru-baru ini, rakan-rakan kami di laman web penanda buku visual mendedahkan trend baru yang paling besar yang dikawinkan dan, walaupun, wanita tunggal dicari, serta apa yang dikongsi dan disimpan pengguna ke papan mereka. Jika anda sedang dalam proses merancang perkahwinan anda, mencari melalui skrol kek, pakaian, hiasan, dan makanan yang tidak pernah berakhir, boleh menjadi sangat menggembirakan. Syukurlah, Pinterest telah datang untuk menyelamatkan, menyempitkannya ke pin utama yang akan membantu anda membuat percikan pada upacara dan menonjol pada hari besar anda.

1. Taco Bar

Daripada mempunyai kakitangan menunggu untuk melayani tetamu, nampaknya, beberapa pengantin perempuan akan gatal-gatal untuk meninggalkan tradisi dengan bar bina sendiri. Ini cara yang unik untuk menghiburkan dan menambah keseronokan untuk makan malam atau perkahwinan latihan anda. Carian untuk perkahwinan taco meningkat 132 peratus.

2. Rambut Digilap

Belum lagi adalah hari-hari pembaharuan yang rapi dan rambut besar. Hari-hari ini, pengantin memilih untuk rambut yang ringkas dan ramping yang ditarik dari muka untuk membentuk chignon yang bagus dan kemas. Di sini, produk rambut yang terbaik untuk kelembapan-bukti rambut anda dan flyaway jinak. Kerana kita semua tahu bagaimana majlis luar perkahwinan panas di Selatan.

3. Gaun Off-The-Shoulder-Gowns

Trend fesyen ini telah menyaksikan kebangkitan semula pada tahun lalu, baik dalam pakaian biasa dan sekarang pakaian perkahwinan. Pinterest menyaksikan kenaikan 158 peratus carian, jadi selamat untuk mengatakan trend ini adalah kepala dan bahu di atas yang lain.

4. Tuan Rumah Dengan Yang Terbesar

Oh, jam koktail penerimaan anda akan menjadi lebih menarik. Pasangan memilih untuk memakan makanan dan minuman yang lebih rendah, seperti slider yang lazat yang dihidangkan dengan tembakan bir.

5. Stesen Minuman DIY

Bercakap tentang minuman, mengucapkan selamat tinggal kepada para bartender mahal dan biarkan tetamu anda berkhidmat dengan minuman khusus dari bar bir.

Drip Wedding Cake
Photo: The Lane / Pinterest

6. Kue Perkahwinan Drip

Biarkan mereka makan kek-selagi ia tidak telanjang! Kek telanjang begitu tahun lepas, sementara kek titisan semakin meningkat (437 peratus, tepat). Untuk perkahwinan negara di Selatan, kek perkahwinan desa seperti kedua-dua gambar di atas hanyalah lapisan ais di … baik, anda tahu yang lain. Betapa manisnya!

7. Rancang Romantik Mini-Bulan

Memanggil semua pengantin yang lelah: Ia memerlukan banyak kerja dan wang untuk merancang perkahwinan anda, apatah lagi ia cukup tertekan. Bagi pasangan yang perlu menangguhkan perbelanjaan percutian bulan madu yang panjang, mini bulan tempatan adalah di mana ia berada. Lompatlah di dalam kereta untuk percutian hujung minggu, atau lihat ke laman-laman seperti TripAdvisor untuk menempah perjalanan singkatan atau pakej destinasi.

8. Kurang adalah Lebih

Bukan hanya pengantin lelaki yang memilih kurang daripada orang yang ada dalam parti pengantin mereka (dengan memilih untuk tidak ada pengiring pengantin sama sekali), mereka juga memilih lebih banyak pakaian kasual untuk dipakai berulang-ulang, bukan pakaian mewah dan mewah. Dan trend perkahwinan yang paling sesuai untuk musim bunga? Ya, anda fikirkan cetakan bunga itu.

9. Bertemu Pink Baru

Meremajakan dan malu-malu seketika, tetapi berdasarkan pencarian, warna perkahwinan saat ini adalah mawar yang berdebu.

Anda Juga Boleh Berminat Dalam:

10. Brides Who Brunch

Perkahwinan siang hari adalah jauh lebih murah daripada upacara malam, jadi ia tidak datang sebagai kejutan bahawa pasangan menggabungkan perkahwinan mereka dengan makan tengah hari. Trend yang baru diterima adalah 35 peratus dalam pencarian, dan ia agak mudah untuk ditarik. Tiga perkataan: slider ayam wafel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 24