Adakah Ia Tidak Dapat Menggunakan Bunga Artificial Pada Pernikahan Anda?

Apabila anda mula merancang perkahwinan, harga mula menambah dengan cepat – sangat cepat. Dan salah satu perbelanjaan terbesar biasanya adalah kedai bunga. Anda mempunyai impian batu-batu dan batu peonies dan meja banquette dipenuhi dengan berpuluh-puluh batang ranunculus. Akan ada wangian yang indah yang akan mengalir dari dinding dinding mawar yang terdiri dari dinding belakang altar perkahwinan anda. Sebaik sahaja anda mendapat anggaran mekar jatuh dari impian bunga perkahwinan anda. Gigitan realiti, tetapi ada cara untuk menipu wang penjual bunga anda sebelum anda terpaksa menggunakannya semua bunga palsu. Berikut adalah beberapa panduan untuk menggunakan beberapa bunga palsu di majlis perkahwinan anda.

Tidak pernah menggunakan semua bunga palsu.

Itu akan menjadi tidak dapat dielakkan. Tidak semestinya ada sebab, belanjawan atau sebaliknya, untuk pengantin lelaki untuk bersenang-senang dengan bunga sutera. Ingat juga, bahawa anda tidak menggunakan bunga sebenar hanya untuk penampilan mereka, mereka menyediakan wangian halus tersebut pada hari perkahwinan anda. Sebelum anda menggunakan bunga perkahwinan buatan, pertimbangkan pilihan mesra bajet seperti menggunakan banyak tanaman hijau (cawangan potong dalam pasu boleh menjadi cantik) atau gunakan bunga yang murah seperti bunga-bunga besar secara beramai-ramai. Juga, cuba dan teruskan dengan apa yang ada di musim dan berkembang secara tempatan untuk memastikan anggaran anda turun.

Jangan gunakan bunga palsu di sejambak perkahwinan anda.

Percayalah, anda akan menyesalinya. Jangan gunakannya di dalam bunga bridesmaids anda, boutonnieres pengantin lelaki, atau di korsase atau kawasan kecil yang akan anda berikan kepada ibu-ibu-pengantin atau ibu dari pengantin lelaki.

Ia tidak boleh digunakan untuk menggunakan bunga perkahwinan sutera di beberapa tempat yang berada di luar garis penglihatan langsung.

Anda boleh menggunakannya dalam perkiraan yang tinggi di dinding atau di jauh. Sedang beberapa bunga palsu untuk membocorkan balai orkestra di gereja dan tiada siapa yang akan tahu. Pertimbangkan tempat-tempat lain yang jauh untuk meletakkan bunga palsu anda seperti di dalam bilik tarian gelap di dekat gerbang atau di atas pintu gerbang.

WATCH: Buat sejambak Perkahwinan Musim Panas Anda Sendiri

 

Garisan bawah

Sekiranya bunga akan memainkan peranan yang dibintangi dalam momen perkahwinan atau gambar besar, berbelanja dengan bunga sebenar. Simpan bunga perkahwinan tiruan untuk keluar dari tempat atau pengisi cara. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 20 = 25