Waar is Woody? “Texas Family lanceert wanhopig onderzoek naar Boy’s Missing Doll

Voor de familie Thompson uit Nacogdoches, Texas, wat begon als een leuk uitje naar het Minute Maid Park in Houston om te kijken hoe de Astros de Rangers overnamen eindigde met tranen toen ze zich realiseerden dat ze onderweg een van hun hadden verloren.

“We hadden haast om naar de badkamer te gaan en dus hebben we alles gekregen en zijn we vertrokken,” vertelde moeder Heather Thompson KTRK. “Zodra we zijn waar we heen gingen, gaat hij, ‘Waar is Woody?’ en we zijn allemaal gestopt. “

Heather zegt dat haar zoon, de 12-jarige zoon Austin, die het syndroom van Down heeft, zijn geliefde verloor Toy Story pop op een bepaald moment tijdens het spel.

Na een verwoede zoektocht door het stadion wendde ze zich tot Facebook met een wanhopig pleidooi voor de terugkeer van het speelgoed. “We hebben een heel speciale vriend verloren”, begint de nu-virale post. “Als u iemand kent die daar was of iemand die daar werkt, help dan alstublieft het woord te verspreiden.”

We hebben een heel speciale vriend verloren. Als iemand Woody en zijn cowboyhoed toevallig in Minute Maid Park heeft gevonden, alstublieft…

Geplaatst door Heather Scarborough Thompson op zaterdag 28 juli 2018

Volgens KTRK, personeel bij Minute Maid vertelde haar dat ze het gebied hadden doorzocht en de pop niet vonden. Ze meldden ook dat ze meer dan twee uur aan veiligheidsbeelden bekeken, in de hoop een glimp van Woody op te vangen, zonder resultaat.

Heather vertelde het station dat ze snel een andere pop voor Austin moest kopen, maar dat is niet hetzelfde.

BEKIJK: Alabama High School Senior met Downsyndroom scoort ongelooflijke touchdown in eerste spel

“Hij heeft (Woody) zes of zeven jaar gehad, hij heeft van die kleine man gehouden en neemt hem overal mee naar toe,” zei ze. “Hij is op zoveel plaatsen geweest en heeft zijn hoofd en handen weer op de rug genaaid.”

De Thompsons zaten in sectie 433. Heather vraagt ​​aan iedereen die de Woody-pop heeft gezien om hem terug te brengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − 37 =