Tiny Alligator Verkijkt de grootte van zijn maag en komt vast te zitten

Kinderen doen de meest gemene dingen!

Een adolescente alligator bevond zich op een krappe plaats toen hij vastzat in een hog draadomheining in Fulshear, Texas op zondag. Het schattige mannetje lijkt de indruk te hebben gehad dat hij veel dunner is dan hij in werkelijkheid is (we voelen je!), En zijn schattige buik in het hek bleef steken toen hij die middag probeerde door te steken.

Gelukkig was de Fulshear Police Department bereid om de mislukte slangenmens te helpen. Officieren Henry en Looney reageerden op het toneel en waren in staat om schurkenreptielen te bevrijden, maar niet voordat hij hen met een paar kussen probeerde terug te betalen. Yikes!

“Iedereen heeft zo nu en dan een beetje hulp van hun vrienden nodig, inclusief reptielen”, schreef de afdeling op Facebook naast een foto de geschubde kleine ontdekkingsreiziger. “Deze gator dacht dat hij magerder was dan hij was (hebben we niet allemaal) en probeerde door het hek te persen en verstrikt te raken in het proces.”

BEKIJK: Wild Horse Gaat After Gator naar Florida State Park

De post ging verder: “De gator wilde hen een zoen geven om te helpen, maar ze ontkenden eerbiedig zijn avances.”

De vingers gekruist deze kleine ‘gator blijft ver weg van hekken in de toekomst … vooral als hij een grote lunch heeft gehad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2