Heartwarming Moment: Mickey Mouse Signs to doof child bij Disney World

De meest magische plaats op aarde is net iets magischer voor een kleine jongen. Jay Rodgers at een diner met zijn ouders, Betanië en John, in het restaurant Hollywood and Vine in het Walt Disney World Resort in Florida, toen hij Mickey zag rondrijden in het restaurant. De vreugde van de tweejarige veranderde in hartverwarmende gelukzaligheid toen Mickey “Mickey Mouse houdt van jou” tekende door op zijn hoofd te tikken, zijn armen over zijn borst kruisen en naar het hart van de jongen te wijzen. Jay is doof en leert Amerikaanse gebarentaal en verwachtte waarschijnlijk niet dat de Disney-mascotte zijn taal zou spreken.

De moeder van Rodgers, Bethany, ving de hele charmante uitwisseling op video en plaatste die op Facebook om de magie te delen. In de video is Mickey te zien met de ondertitel “Mickey Mouse loves you” en dan aan Jay te vragen: “Ben je aan het eten?” door naar de jongen te wijzen, te doen alsof ze eten en naar het bord met eten te wijzen. Het was een echt hartverwarmend moment, nog meer gemaakt door Rodgers ‘zeer duidelijke vreugde, terwijl hij met zijn armen zwaaide en op zijn stoel stuiterde..

Dit is waarom ik van Disney hou! Deze Mickey Mouse maakte zijn ronde en ontdekte dat de kleine doof is en een teken kent, dus kwam hij later terug naar de tafel om hem te tekenen! Dit ogenschijnlijk kleine gebaar is echt zo monumentaal voor de kleine man! Het feit dat Mickey Mouse zo ver ging als dat niet moest, maakt deze mama zo blij! Deze persoon verdient het om erkend te worden voor dit geweldige gebaar! #disney #deaf

Gepost door Bethany Rodgers op zondag 21 mei 2017

“Daarom houd ik van Disney!” Schreef Bethany Rodgers in haar Facebook-bericht. “Dit ogenschijnlijk kleine gebaar is echt zo monumentaal voor de kleine man! Het feit dat Mickey Mouse zo ver ging als dat niet moest, maakt deze mama zo blij! Deze persoon verdient het om erkend te worden voor dit geweldige gebaar! “

BEKIJK: We hebben een exclusief voorproefje van Disney’s New Pandora, En het is ongelooflijk

Mickey van Disney World is niet de enige taal voor het leren van muizen. Volgens ABC News verrukte Disney’s Minnie Mouse een kleine jongen door te tekenen “Het is leuk je te ontmoeten” en “Ik hou van jou” voor de dove peuter en een dikke knuffel te verdienen om hem zich opgenomen en geliefd te laten voelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 88 = 96