Chick-fil-A liet vijf nieuwe menu-aanbiedingen vallen

Hoewel het moeilijk is om bij Chick-fil-A te eten, zijn we altijd verheugd om te leren wanneer het geliefde in Georgië gevestigde restaurant zijn menu update..

Deze week hebben we genoeg om enthousiast over te zijn bij The Chick. Vanaf vandaag, maandag 27 augustus, voegt Chick-fil-A een aantal geweldige toevoegingen toe aan hun menu. Ten eerste heeft Chick-fil-A, in de afdeling voor het maken van vallen-bumpaden, de Gegrilde Kipbundel voor 10 toegevoegd (dit omvat gegrilde kipfilets, meergranenbroodjes, honing-geroosterde barbecuesaus, lettue, tomaten, Colby-Jack-kaas en Applewood-gerookte bacon) naar hun catering- en online bestellingsmenu. Dan kunt u ook de Spicy Chilled Grilled Chicken Sub Sandwich (een pittige sandwich op een meergranen stokbrood met Pepper Jack-kaas, babygroen, tomaat en geserveerd met honing-geroosterde barbecuesaus) à la carte bestellen bij de catering en online-menu’s. Deze optie is beschikbaar voor 6, 12 of 16 diners.

BEKIJK: Het liefste gebaar van militaire dankbaarheid vond plaats in Hiram, Georgia’s Chick-fil-A

Wanneer je niet aan het tanken bent voor een herfstvoetbal of honkbalspel, staat het reguliere Chick-fil-A-menu ook paraat met een aantal nieuwe opties. Ten eerste kunnen 30-countklompjes nu landelijk worden besteld aan het loket, drive-thru station of op de Chick-fil-A-app wanneer het 12-tellen het gewoon niet snijdt. Voor hun normale menu introduceert Chick-fil-A ook Waffle Potato Chips (voorheen alleen beschikbaar op hun cateringmenu) en een verbeterde fruitbeker (minder appels, meer aardbeien, bosbessen, mandarijnensinaasappelen).

Ben je er klaar voor om je plannen voor het diner op maandagavond opnieuw te bekijken? Wij ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − = 29