BEKIJK: Het geheim dat je waarschijnlijk niet kent over Chick-fil-A Kids Meals

Hoe vaak heb je een Chick-fil-A kid’s meal besteld voor een kleintje in je leven? Als je de Chick hebt bezocht, is het antwoord waarschijnlijk meer dan je op je handen en voeten kunt rekenen. 

Maar kende je dit nette feit over een Chick-fil-A kindermaaltijd? De tassen veranderen in een schoolband – tromgeroffel alsjeblieft – een koeienpop. Zoals Chick-fil-A op hun blog The Chicken Wire beschrijft, hebben de leuke maestro’s in het geliefde eetcafé de tas tot een felbegeerde afspeeltijdaccessoire gemaakt. “Wil je hun verbeeldingskracht uitstralen? Moet je je kinderen afleiden terwijl je je eigen eten afsmeekt?” Ga in de poppenzak. Zet de Kid’s Meal tas ondersteboven, en je zult een verborgen Chick-fil-A Cow vinden klaar om iedereen aan het lachen te maken , “het artikel leest. Ze suggereren ook slim om kleurpotloden in je tas te bewaren, zodat kinderen de tas kunnen inkleuren en transformeren in hun eigen kunstwerk.

Als je ons wilt excuseren, moeten we wat kleurpotloden in onze tas gooien en een reis maken naar onze lokale Chick-fil-A met de jongeren. (Alsof we echt een excuus nodig hadden om te bezoeken.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − = 38