Waarom alle vrouwen met krullende haren de rake en shake zouden moeten doen

Als je ooit een kapper hebt bezocht die gespecialiseerd is in krullen of als fan van Ouidad-producten voor krullen, ben je bekend met de hark en schud. Voor degenen die nog niet bekend zijn met deze methode, krijg je een traktatie omdat dit misschien wel de truc is voor je beste krullen ooit.

Ouidad, een merk dat volledig is gericht op het laten doen van krullen, werd opgericht in 1984 en is sindsdien uitgegroeid tot een bron van natuurlijk ogende krullen. Ze hebben momenteel drie flagship salons, waaronder een in Fort Lauderdale, FL; in aanvulling op gecertificeerde salons in het hele land. Een voordeel van het bezoeken van een Ouidad-gecertificeerde salon, of een stylist die gespecialiseerd is in krullen, is het leren van de juiste techniek voor het verzorgen van je krullen. Een van deze methoden die de manier waarop we onze krullen hebben veranderd, is de hark en schud.

Probeer het eens, begin met een productlijn die speciaal is ontworpen voor uw krultype. Ouidad breekt de ideale formule op hun site af voor losse, klassieke, strakke of kinky krullen.

Werk vanaf de nek omhoog, deel haar in vijf delen. Breng een kleine hoeveelheid (ongeveer een kwartmaat afhankelijk van de dikte van je haar) van het stylingproduct op elke sectie aan en roer van de wortel naar de punt. Met de vingertoppen door de krullen harken, helpt u om te ontknotten en glad te maken, sectie voor sectie.

Als je vingertoppen aan het einde van elke sectie terwijl je aan het harken bent, schud je je hand om losse strengen los te maken. De shake is wat je krullen op de meest natuurlijke manier helpt vormen. Weet je nog toen we vroeger scrunchen? Dit is de nieuwe en verbeterde versie die ervoor zorgt dat je krullen hun ding helemaal zelf doen.

Diffuus om te drogen, met uw gereedschap op een lage, warme stand ingesteld – zorg ervoor dat u uw haar niet aanraakt met uw vingers terwijl u droogt. Knoeien met je krullen bevordert kroezen. Eindelijk, als je strengen droog zijn, maak het af met je favoriete afwerkingsproduct voor krullen die de hele dag meegaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 14 =