The Nighttime Face Oil Dat is volledig getransformeerd mijn ochtenden

Voor een meisje dat omringd is door collega’s die vloeiend zijn in oliën en serums, ben ik nogal laks over mijn eigen schoonheidsroutine.

Lange tijd hoefde ik niet veel te doen om mijn gelaatskleur helder te houden en de huid bedauwd. Mijn gezicht wassen met een simpele oude bar met Dove-zeep deed het ‘s avonds goed en’ s morgens poetste ik make-up zonder ooit te denken aan moisturizers of primers. Toen ik echter ouder begon te worden, merkte ik dat mijn huid wat grilliger is dan vroeger. Hoewel mijn dagelijkse make-up routine nog steeds minimaal is en iets waar ik normaal niet meer dan vijf minuten aan besteed, ben ik meer tijd aan mijn huid gaan besteden, zowel ‘s morgens als’ s nachts.

Ik ben echter snel moe van routines en spring op een dag op de favoriete truck van een cultfavoriet, om hem een ​​week later te verlaten. Maar tijdens een recente reis naar de bergen, merkte ik dat mijn vriend absoluut gloeide, haar huid zo helder en bedauwd dat hij er bijna airbrush uitzag. Haar geheim? Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate.

 

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate
Kiehl’s

De tweede keer dat ik terugkwam op kantoor, vroeg ik Kiehl’s om een ​​monster te sturen, zodat ik kon zien of het het geluk van mijn vriend was – of dit goede product – dat haar zo’n onberispelijke huid had gegeven. Ze hebben zich vriendelijk verplicht, en nu, een maand na het gebruik van deze magische olie later, ben ik verkocht.

Een paar druppels die ‘s nachts in mijn vermoeide gezicht worden gemasseerd onthullen een heldere, gelijkmatige teint in de ochtend. Doei, tot ziens! Mijn verschillende droge plekken – het onwelgevallige resultaat van dit eindeloze winterweer – zijn ook opgehelderd, vervangen door een soepele huid die zacht aanvoelt. Bovendien ruikt de geur van lavendel en teunisbloemolie goddelijk, waardoor ik in slaap val op het moment dat mijn hoofd op het kussen valt.

Ik val vaak uit de huidverzorgingsroutines omdat ze als een klus voelen, maar het aanbrengen van dit olie-elixer elke nacht voelt als een luxe, een welverdiende traktatie voor mijn vermoeide, uitgeputte huid, met stralende effecten die onthullen zelf elke ochtend. Terwijl de 1-ounce fles van het concentraat op een mooie $ 47 belandt, ben ik ervan overtuigd dat het elke cent waard is. Nadat ik mijn gezicht elke dag heb doorgelaten, is dit het minste wat ik kan doen.

BEKIJK: The Secret Behind Viven Leigh’s Beautiful Skin

Wat zijn uw huidverzorgingsproducten? Deel ze met ons in de comments.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 66 =