Deze spuit met $ 6-instelling is een redder in nood, vraag het maar aan één vrouw uit Texas

Consumentenbeoordelingen zijn geen perfecte wetenschap en u kunt niet elke recensie die u online leest, niet altijd geloven. Immers, hoeveel mensen zweren bij een speciale primer die belooft je huid glad te strijken en je toon te egaliseren? Hoeveel nagelproducten verklaren dat ze de oplossing hebben om droge, uitgedroogde nagels te drogen? Jij krijgt het punt.

Voor fervente beautyjunkies is mond-tot-mondreclame echter belangrijk. Sterker nog, velen van ons kunnen bewijzen dat veel van de make-up in onze make-up tas of de producten langs onze badkamer planken werden ons voorgesteld door Mama, vrienden en collega’s, of, in dit geval, een internet kennis als Sofia.

Sofia kennen we persoonlijk niet. Maar wat we wel weten, op basis van haar beoordeling van Matte Finish Setting Spray van NYX Cosmetics, is dat je niet verder hoeft te zoeken naar het perfecte product om te laten schijnen en je basismake-up ziet er geweldig uit van zonsopgang tot zonsondergang. Ja, zelfs in de verstikkende vochtigheid in het zuiden.  

Volgens een ongelooflijke recensie van de in Texas gevestigde vrouw op 6 augustus op de website van Ulta, blokkeerde de spuit met $ 6 alles op zijn plaats door een auto-ongeluk in de regen en tijdens de daaropvolgende rit met de ambulance en het ziekenhuisverblijf. Natuurlijk zijn we blij dat het goed gaat, maar onze eerste gedachte was, dat moet een dijk van een zijn wondermist.

“Ik werd geraakt door een auto en door de klap zelf, de regen, de ambulance rit en de uren in het ziekenhuis bleef mijn make-up de hele tijd volledig intact. Toen ik uit het ziekenhuis werd ontslagen, moest ik mijn make-up uitdoen en niets daarvan was verplaatst. Als deze verstuiver kan overleefd worden door een auto, dan is dat het bewijs dat ik nodig heb en ik zal het zeker opnieuw kopen. “

Niet alleen namen beauty-mavens online kennis, maar ze namen ook een kijkje op Twitter om de recensie te prijzen – en om hun wensen te sturen, natuurlijk.

Sinds de vijfsterrenreview viraal is geworden, is de spray vermeld als een bestseller op Amazon. Vertrouw ons, je zult willen rennen – niet lopen – om deze favoriet te kopen (en zijn bedwelmende tegenhanger van $ 6) voordat het te laat is.

BEKIJK: 8 Verrassende hacks om schoonheid te verhelpen mislukt

Wie heeft er een make-up verkoper nodig voor begeleiding en producttips, wanneer je een make-up balie recht in de palm van je handen hebt en vertrouwde zuidelijke vrouwen zoals Sofia om je het juiste schoonheidspad in te sturen??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =