Resipi Coklat Kegemaran Kami

Apabila ia datang kepada resipi coklat panas, terdapat banyak variasi pada klasik. Dari coklat gelap tebal, ke beludru merah dan kek pecan, berikut adalah tujuh daripada resipi coklat panas yang terbaik untuk selesa dengan musim sejuk ini.

Kaya n ‘Coklat Panas Tebal

Untuk resipi ini, semuanya dalam namanya. Kombinasikan bar coklat coklat gelap dan tepung jagung untuk mencipta rasa kaya, coklat dan tekstur tebal. Teratasnya cawan dengan marshmallow buatan sendiri dan krim disebat dan berkhidmat.

 

Chocolate Hot Velvet Red

Twist yang unik ini diilhamkan oleh salah satu kek kegemaran kami. Resipi itu memanggil coklat susu cincang krim dan dihiasi dengan keju krim manis “pembekuan”. Percayalah kami – anda perlu membuat satu kelompok berganda.

 

Coklat Panas 3-D

Koko panas dekaden ini mendapat namanya dari tiga ramuan utama: coklat gelap, dulce de leche, dan Drambuie (liqueur berasaskan whiskey berasaskan madu dan rempah). Resipi memerlukan separuh setengah daripada susu, yang menjadikannya lebih berkrim dan kaya. Teratas dengan krim cambuk dan gerimis dulce de leche, dengan sedikit kue wafer coklat renyah di sebelah. Coklat 3-D panas juga hebat (dan mesra kanak-kanak) tanpa Drambuie.

 

 

Boozy Buttermint White Hot Chocolate

Dengan percikan Baileys yang sihat, pisang-pisang yang dihancurkan, dan cincang putih yang dicincang, spin yang beraroma pada kakao panas ini menjadikannya sempurna selepas makan malam. Hiaskannya dengan marshmallows mini, pisang mentega, dan pudina segar.

 

Coklat Kelapa Tuang dan Kayu Manis

Kekasih kelapa akan gila untuk Cokelat Kelapa dan Coklat Panas Kayu, yang dibuat dengan santan, serbuk koko, coklat bittersweet cincang, dan kayu manis. Selesai dengan krim kelapa yang disebat dan ramuan kelapa bakar.

 

Coklat coklat panas

Resipi coklat panas Mexico berkisar dari sentuhan rempah ke pemanggang penuh. Kami fikir versi ini telah menguasai keseimbangan terbaik perisa – dan kami tidak dapat mencukupi. Dirasai dengan tongkat kayu manis, ekstrak vanili, dan sentuhan serbuk cili, hasil akhirnya adalah sangat wangi dan lazat. Jadikannya sedikit lebih kaya dengan krim disebat dan hiasan kayu kayu manis.

 

Coklat Pecan Pie Hot Chocolate

Walaupun yang satu ini tidak akan membasmi sejuk anda musim sejuk, minuman dekaden ini – sejenis hibrida antara coklat panas, milkshake, dan pecan pie – tidak dapat dinafikan tidak kira betapa menakutkan cuaca. Campurkan ais krim pecan kegemaran anda dengan susu keseluruhan, campuran koko segera, sirap tongkat, dan pecan panggang. Jika anda menghidangkannya untuk tetamu, berkhidmat dalam kaca yang jelas dan gerimis bahagian dalam dengan sirap coklat; atas setiap hidangan dengan cincang rangup cookie kue emas keripik, krim cambuk, dan pecan panggang yang dipanggang. Anda memerlukan jerami dan sudu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − = 36