Hidangan Sampingan Sayuran Favorit Kegemaran Kami

Sebagai salah satu cuti memasak yang paling penting sepanjang tahun, merancang menu makan malam Thanksgiving anda memerlukan masa dan pemikiran. Pasti, ia adalah masa untuk keluarga dan kawan-kawan dan bersyukur atas semua yang kita ada, tetapi kita semua diam-diam memikirkan betapa bersyukur kita dapat menggali ke dalam semua hidangan sampingan Kesyukuran kegemaran kita apabila tiba masanya. Dari puding jagung yang dimasak untuk kesempurnaan kepada casserole kacang hijau klasik, kami telah melengkapkan beberapa resipi sayur-sayuran Thanksgiving kegemaran kami untuk membantu melengkapkan makanan anda.

Sama ada ia adalah periuk pancing atau dulang yang penuh dengan sayuran panggang berwarna terang, hidangan sayuran Thanksgiving sama pentingnya dengan timbunan kentang lecek atau sampingan berpakaian. Apa cara yang lebih indah untuk melengkapkan menu Thanksgiving anda daripada menambah warna cerah, sayuran sampingan Sayuran Kesyukuran?

Dengan resipi sayur-sayuran Thanksgiving ini, anda akan melihat ada lebih daripada satu cara untuk memasak salad kacang hijau yang lazat atau menambah sayur-sayuran untuk hidangan Kesyukuran anda.

Contents

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − = 27