Cara Membuat Gravi Sosej

Resipi: Creamy Sausage Gravy

Di Selatan, bantuan saus sate yang kaya dan sihat mesti ada di mana-mana meja sarapan selatan – ia menambah ketuhar kepada hidangan biskut buttermilk yang sederhana, atau menyebarkan penyebaran sarapan selatan yang lengkap. Sama ada anda menyukai saus anda yang mencuci biskut buttermilk serbuk mentega buatan sendiri atau berkhidmat di atas bubur krim, tiada hidangan yang pernah hancur dengan penambahan saus gurih (kita akan mengambil apa-apa cara kita boleh mendapatkannya, walaupun dalam variasi yang lazat seperti saus redeye dan coklat kuah!). Di rumah Selatan, ia tidak boleh ditinggalkan di meja.

Di sini, SL Test Kitchen memperlihatkan bagaimana cara membuat ruji ini dengan lima ramuan asas pantry yang terdapat di kebanyakan dapur Selatan sosis daging babi, tepung serba guna, dan susu, serta sabun masam dan lada yang murah hati-dengan usaha yang minimum dan hanya beberapa minit. Ingat: Saujana sosej adalah lebih baik jika disajikan panas, betul-betul selepas memasak; Oleh itu, seperti yang anda merancang pelan permainan sarapan anda, pastikan anda menyiapkan item menu ini yang terakhir (ia adalah resipi yang sempurna untuk membuat sementara grill dapur anda selesai, atau semasa biskut anda sedang menyejukkan). Pertama, anda akan mahu coklat sosej sehingga hancur dalam kuali yang besar di atas api sederhana; kemudian, paruh sosej di atas tuala kertas, meninggalkan kira-kira satu sudu daripada coran dalam kuali. Kemudian, masak dengan cepat tepung ke dalam panci pan sehingga halus, masak kira-kira 1 minit. Akhirnya, kacau dalam susu dan kocok terus selama api sederhana selama 5 hingga 7 minit. Tambahkan sosej, garam, dan lada anda, dan voilà! – kuah Selatan yang sempurna, bersedia untuk jadual sarapan anda.

Grandmama di sekeliling Selatan telah menyempurnakan seni membuat krim, kuah kaya-dan juga boleh, dengan resipi kuah ini mudah, 5-ramuan. Menaik taraf setiap hidangan yang lazat ke hidangan utama yang hangat dengan resipi makanan keselesaan klasik ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =