5 Wain Berkotak Anda Tidak Perlu Terlalu

Sekiranya anda telah mengundurkan wain kotak untuk acara-acara pontoon atau mengadili tuan rumah sebagai tidak dianjurkan untuk menghidangkannya pada suatu pesta, kami di sini untuk membantu anda berfikir di luar kotak atau benar-benar di dalamnya. 

Walaupun wain berkotak sudah pasti bukan reputasi terbaik, ada satu kes yang perlu dibuat untuk mengubah persepsi anda mengenainya, terutamanya di sekitar cuti ketika pilihan yang berpatutan diperlukan untuk memasuki sebuah rumah penuh saudara dan tetamu. Untuk satu, ia tahan lama (sehingga 6 minggu), yang bermaksud anda tidak perlu merasa tertekan untuk menyelesaikan sebotol penuh dalam satu persatu.

Mata jualan lain: mudah untuk mengukur percikan atau dua ketika anda memasak; ia lebih mesra alam jika dibandingkan dengan botol kaca tradisional; ia mudah alih dan tidak akan diketuk oleh kanak-kanak yang hyped gula; dan pemilihan wain berkotak hari ini telah bertambah baik (iaitu, ia tidak seperti apa yang anda ada 15 tahun yang lalu).

Masih mementingkan diri sendiri? Anda sentiasa boleh menggunakan penanda wain yang duduk di kabinet cina anda, dan tidak ada yang lebih bijak.

Ini adalah lima wain berkotak yang anda tidak boleh terlepas pandang musim cuti ini.

1. Black Box Chardonnay

Sama ada anda mempunyai lima permaisuri drama untuk mak cik atau hanya satu yang sedikit gila, ia membayar untuk mempunyai kotak wain putih di tangan. Chardonnay jenama ini boleh dihidangkan kepada tetamu atau anda boleh menggunakan percikan untuk membuat sos panci mewah untuk makan malam.

2. Bota Box Shiraz

Untuk tawaran yang tidak dijangka, Shriaz Bota Box adalah jammy, buah merah dan pasangan yang sempurna untuk plat keju atau makanan pembuka pedas.

3. Pinot Noir Anggur Naked

Bagi orang ramai yang menyukai merah, Pinot Noir yang telah memenangi anugerah ini, California mempunyai banyak rasa tetapi tidak begitu ke hadapan bahawa ia mengatasi makanan atau tetamu yang ringan.

4. Cube Wain Pinot Grigio

Jangan tidur di kotak ini, boleh didapati di kebanyakan kedai Sasaran. Wain putih ini mempunyai banyak nota sitrus, yang menggemari rasa banyak hidangan percutian.

5. Loft Cabernet Sauvignon

Kotak ini bukanlah yang anda malu untuk meninggalkan di kaunter, dan wain di dalamnya mempunyai banyak nota berkayu dengan buah-buahan gelap menjadikan ia perlawanan untuk tarikan utama seperti panggang ribut berdiri atau rak kambing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1