Tips Makeup Terbaik Untuk Keindahan Brown-Eyed

Ya, mata biru dan hazel mungkin dianggap lebih eksotis, tetapi pada akhirnya, adakah mereka mempunyai lagu khusus untuk mereka? Tiada ma’am. Tidak seperti rakan-rakan mereka yang berkerumun, gadis bermata cokelat boleh melepaskan apa sahaja keindahan yang melihat keinginan hati mereka sedikit. Tidak kira di mana anda jatuh pada spektrum coklat-dari coklat muda hingga coklat gelap-dunia adalah tiram anda ketika datang ke tas solek anda. Jangan percaya kita? Biarkan artis solekan Julie Fredrickson menerangkan semua cara anda boleh memainkan tingkap-tingkap itu pada jiwa anda.

Merangkul Rainbow

Dengan kelopak mata anda itu. “Mata coklat adalah sejagat seperti hitam,” jelas Fredrickson. “Mereka mempunyai pilihan paling banyak warna mata: Dari blues ke hijau hingga merah jambu, mereka boleh membuatnya berfungsi dengan kombinasi warna yang betul.” Jangan takut untuk bereksperimen dengan warna yang lebih baik , kerana anda mungkin terkejut betapa kerap anda boleh menariknya. Cara paling mudah untuk memudahkan ke dalam warna penyataan lebih dengan eyeliner. Sebaik sahaja anda yakin menggoyang warna yang lebih tebal dalam bentuk pelapik, cubalah sebagai bayangan mata.

Rasa The Blues

Bercakap tentang bayang-bayang, salah satu cara tercantik untuk membuat kontras adalah dengan pelbagai warna solek mata biru. Mata berasap navy adalah sangat menakjubkan dipasangkan dengan murid-murid coklat. Satu bonus adalah bahawa ia juga membezakan anda: “Wanita bermata coklat dapat melarikan diri dengan bayangan biru sedangkan gadis bermata biru hampir selalu akan kelihatan seperti potongan lapan puluhan,” kata Fredrickson. Jika anda masih bimbang bahawa mata asap biru gelap akan kelihatan lebih lebam daripada cantik, Fredrickson menyarankan memanjangkan bentuknya: “Anda boleh menambah sayap kecil, mencipta panjang dan bermain dengan sedikit lebih mendalam dan kecerahan dengan menggunakan bayangan yang lebih ringan pada mata dalaman. “

Cukup Katakan Tidak Untuk Maskara Brown

Walaupun lumpur sangat bagus pada but pada kami dan pada tayar kereta kami, ia tidak begitu hebat ketika datang ke bulu mata kami. “Jangan sekali-kali memakai maskara coklat-selalu hitam,” menasihati Fredrickson. “Brown akan menjadikan kawasan mata anda kelihatan berlumpur dan memberi kesan bahawa warna-warna itu semua berjalan bersama.”

Teruskan Asas Kembara anda

Pastikan tumpuan kekal di bawah kawasan alis dengan hanya mengisi gerbang anda dengan produk yang sepadan dengan warna semulajadi mereka. Mengatasi dengan pensil akan bersaing dengan pandangan anda.

Cari Warna Pewarna Anda yang Sempurna

Beruntung untuk anda, kebanyakan tiub gincu akan kelihatan menyanjung. Bagaimanapun, pelan yang paling menonjol ialah memilih warna yang tidak berwarna biru atau nada oren-oren di dalamnya. “Pergi untuk satu hak di tengah-tengah. Stowaway’s Cream Scarlet Gincu adalah merah sejati yang mudah dipakai dan sangat selesa, “kata Fredrickson. “Pilihan hebat yang lain adalah Gincu Matte MAC di Bakau juga merah sejati Rumah Sephora Matte in Wanted.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 56