5 Sticks Pembersih Muka Stik Kegemaran kami

Sebelum anda memulakan perjalanan, bolehkah anda menemui botol pembersih muka dan syampu ke dalam botol yang lebih kecil di atas sinki seperti beberapa sommelier tragis? Adakah anda cuba memainkan permainan yang paling sia-sia Tetris-menyusun kapal saiz rawak ke dalam beg quart saiz saiz quart? Sekiranya peraturan 3-1-1 menggegarkan stim percutian anda, tongkat pembersih muka pepejal adalah satu langkah kecil untuk pencerahan pembungkusan tandas keseluruhan.

Walaupun mereka kelihatan lebih mirip dengan pelekat anti-pelapis, pembersih muka mengambil semua sifat cuci muka cecair yang seimbang dan mengubahnya menjadi pepejal, dengan itu menghapuskan satu perkara lagi untuk menghalalkan peraturan TSA anda. Tetapi mereka tidak hanya membuat perjalanan udara lebih mudah. Kayu-kayu ini adalah satu perkara yang kurang untuk bocor seluruh pakaian anda dalam beg pakaian dalam perjalanan jalan raya dan tidak mudah untuk membuang dalam beg tote atau gim jika anda mungkin perlu menyegarkan diri dari bilik mandi anda sendiri.

Inilah lima batang pembersih wajah kegemaran kami, semuanya dijamin untuk meninggalkan kulit anda kelihatan dan merasa jauh lebih baik dari kotak sedih hotel bilik sabun.

WATCH: Tips Penjagaan Kulit Wanita Southern Swear By

 

Pembersihan Teh Hijau Teh Neogen Real Fresh

Kami telah meracau tentang pad kasa pengelupasan jenama Korea ini yang boleh bertindak seperti pasir untuk sebarang masalah kulit anda. Pembersih teh hijau yang dibersihkan teh, terkenal kerana keupayaannya untuk tidak hanya menjaga kulit yang tenang dan terhidrat tetapi juga membasmi sebarang maskara kalis air, juga terdapat dalam format push-up mudah alih ini. Hanya sedikit yang memberikan lather besar, yang menjadikannya sebagai kos efektif sebagai rakan kongsi cecair-to-buih.
 

St Ives Pembersihan Stick dengan Kaktus Air dan Bunga Raya

Pembersihan kayu tidak lagi eksklusif untuk jenama butik. Versi ini dari stok stok stok St Ives dirumuskan dengan asas minyak kelapa, yang akan menjadikan kulit berasa lembap dan lembut dan bukannya kering dan ketat selepas dibasuh.
 

Pembersih Makeup Matcha MILK

Jenama yang dikenali untuk membuat rumusan cecair biasanya dari serum menjadi primitif ke dalam bentuk pepejal, Matcha Cleanser MILK adalah kayu megah, estetika yang menyenangkan yang kedua kelihatan hebat di atas kesombongan anda dan mengambil ruang yang minimum dalam beg semalaman. Salah satu daripada editor kami yang bersumpah itu juga mengurangkan minyak.

Pembersih Boscia Arang Deep-Pore Pembersihan

Jika anda seorang peminat topeng arang hitam yang terkenal di Boscia yang sekarang ini, pembersih pepejal mereka yang sama-sama juga melakukan bahagiannya untuk mengeluarkan kekotoran melalui arang. Asid glikolik tambahan juga membantu mencerahkan kulit dengan membubarkan sel-sel mati dan pembentukan lain.
 

Ya Kepada Tekanan Kopi Kelapa dan Pembersih Kelapa

Jangan tidur di kegemaran jenama farmasi ini. Ya untuk kayu pembersih Coconuts juga bertindak sebagai exfoliator fizikal dengan alasan kopi, dikatakan membuat kulit kelihatan lebih ketat dan kurang bengkak berkat kafein (yang mungkin sama untuk fikiran anda).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2