Pembuka Hanya Anda Perlu Untuk Parti Derby Anda

Tidak lama lagi 20 ekor kuda murni akan memanjat bunga ros, di mana puluhan ribu akan menonton dari infield dan selamat melindunginya untuk menang. Tetapi bagi anda yang tidak boleh berada di Churchill Downs tahun ini, Kentucky Derby adalah alasan yang sempurna untuk pesta di rumah sambil meraikan “dua minit terbesar dalam sukan.” Seperti mana-mana acara sukan, anda akan memerlukan beberapa resipi lazat untuk tetamu anda untuk berpesta dan bersorak ke kandungan hati mereka. Oleh itu, jika anda mendapat bahagian sips yang ditutup dengan koktail julep mint, kami di sini untuk membantu anda dengan bahagian gigitan, khususnya dengan ruji Selatan yang mesti ada untuk apa-apa prasmanan yang diilhamkan oleh Bluegrass: keju pimiento.  

Ia benar-benar menjadi salah untuk menghalang anda daripada apa yang sering kita rujuk sebagai “pâté dari Selatan.” Kami suka betapa serba boleh ini pengisian sandwic berkrim, penuh semangat. Ia boleh diubah menjadi segalanya dari tiga kali ganda mahkota yang layak untuk casseroles yang licin. Dan kami hanya mempunyai resipi keju pimiento yang sempurna yang bukan sahaja cepat dan mudah, tetapi juga sihat untuk anda! Kami menganggap bahawa kemenangan dalam buku kami, tanpa menghiraukan hidung kuda melepasi garisan penamat pada 6 Mei. 

Dirangka oleh Virginia Willis-Editor-at-Large di sini di Hidup Selatan dan Kentucky Derby 143 chef tetamu di The Mansion-versinya yang cerah, lebih baik untuk anda adalah selera sebagai selera asli yang digunakan untuk menyebarkan. Tiada siapa yang akan meneka ia dibuat dengan yoghurt Yunani dan mayonis ringan, kerana mereka akan terlalu sibuk merasai rasa keju Cheddar yang tajam, pimientos manis dan pedas, dan sos panas. Ia benar-benar mengingatkan Louisville dan semua perkara yang menghiburkan di atas pinggan.

Biasanya, kenderaan pilihan untuk mencelupkan adalah daging babi, keropok dan roti panggang, tetapi resipi ini boleh dihidangkan dengan kayu saderi, pusingan timun, atau lobak dihiris untuk swap bebas bersalah. Kami berjanji anda akan bertemu dengan tepuk tangan yang gemilang atau, sekurang-kurangnya, hanya beberapa orang yang memohon lebih banyak pada pesta Derby-viewing.

Bersedia untuk pelana untuk orang ramai ini? Inilah yang anda perlukan untuk membuat resipi Keju Pimiento Lightened-Up ini:  

Bahan-bahan:

  • 8 auns keju Cheddar yang tajam, baru parut (kira-kira 2 cawan)
  • 8 auns cahaya keju Cheddar, segar parut (kira-kira 2 cawan)
  • 1/2 bawang manis, parut halus
  • 2 sudu makan mayonis ringan
  • 2 sudu kecil 2 peratus yoghurt Yunani
  • ¼ cawan pimientos cincang, dikeringkan dan dicincang
  • Sos panas, secukup rasa
  • Batang kentut, putar timun yang dihiris, dan lobak yang dihiris untuk disajikan
  • Garam halus kasar dan lada hitam segar

Bagaimana cara untuk membuat:

1. Untuk membuat keju pimiento, menggabungkan keju, bawang parut dengan jus, mayonis, dan yogurt dalam mangkuk. Kacau sehingga digabungkan dengan baik. Masukkan pimientos dan sos panas secukup rasa. Musim rasa dengan garam dan lada.

2. Untuk berkhidmat, sudu keju pimiento ke dalam batang saderi, atau ke timun atau lobak yang dihiris. Berikan segera. Membuat 4 cawan.

Anda Juga Boleh Berminat Dalam:

Diadaptasi dengan kebenaran daripada Lepaskan, Y’all oleh Virginia Willis. Hak Cipta © 2015. Diterbitkan oleh Sepuluh Speed ​​Press, satu bahagian Penguin Random House, Inc. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.virginiawillis.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 66