Cara Simpan Makanan Hangat di Tailgate

 

2219603_tailg0384.jpg
Jurugambar: Hector Sanchez

Keseronokan bola sepak sentiasa bermula sebelum permainan, dikelilingi oleh rakan dan keluarga meraikan pasukan kegemaran anda. Tailgating telah menjadi bentuk seni, di mana makanan adalah karya. Apa yang anda lakukan apabila destinasi gridiron anda terletak sejam? Anda sebelum memasak di rumah sudah tentu. Kami mempunyai lima cara untuk memastikan makanan anda hangat semasa musim ekor.

  1. Dapatkan sejuk anda. Sekarang sejuk anda setiap hari boleh digunakan untuk sebaliknya. Balut batu bata padat dalam kerajang berat dan panaskannya di dalam ketuhar anda pada 300 darjah Fahrenheit selama 20 minit. Garis bawah bahagian bawah sejuk dengan kertas surat khabar atau beg membeli-belah coklat dan letakkan batu bata itu supaya mereka menutup bahagian bawah. Sebaik sahaja makanan anda disimpan di batu bata, pekkan bahagian atas dengan penebat dan anda akan makan makanan panas pipa seluruh permainan.
  2. Fikirkan kecil. Mana-mana penurunan, sup, atau minuman yang memerlukan haba boleh disimpan dengan mudah di dalam kanopi sup. Cecair boleh memanaskan sehingga 5 jam dalam logam terlindung, untuk snack hari permainan muktamad.
  3. Ambil kesempatan daripada kereta anda. Inverter kuasa boleh menyambung ke kereta anda lebih ringan untuk elektrik segera. Anda akan mempunyai cara untuk memasangkan apa saja untuk memastikan makanan anda hangat.
  4. Masak perlahan-lahan. Apa-apa yang dimasak dalam periuk perlahan anda akan hangat selama beberapa jam selepas dicabut. Ramai yang mendahului hari ini dilengkapi dengan sumber kuasa, tetapi tanpa elektrik, cili, sup, dan banyak lagi akan tetap banyak hangat untuk permulaan sambutan ekor.
  5. Bungkuskan. Cara paling mudah untuk menjaga makanan panas adalah dengan kerajang aluminium berat. Balutkan barang-barang yang telah anda masak sebelum membuatnya hangat dan terisolasi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 + = 52