FSU staat op het punt om de ultieme Tailgating-ervaring te krijgen

Vraag aan elke staat alum van Florida wat het beste seizoen is en het antwoord zal een unaniem “voetbalseizoen” zijn. Natuurlijk denken we dat het beste deel van het voetbalseizoen bumperkleven is! En dit najaar kunnen FSU-fans en degenen die naar Tallahassee reizen voor een game uitkijken naar de gloednieuwe Coca-Cola Tailgate Zone op 9 september.

De omheinde tented achterklep buiten het Doak Campbell Stadium wordt een van de grootste ervaringen tot nu toe. FSU kan nog niet alle opwindende informatie onthullen, maar ze hebben wat details gemorst.

“Er zullen verschillende ervaringen zijn binnen de ervaring. We zullen een loungeruimte hebben met tuinmeubilair om op te ontspannen en er zullen ook tailgating activiteiten zoals maïs gat zijn, “vertelde Jason Dennard, Florida State University Associate Athletics Director Zuidelijk wonen. “Er zal ook een 25-foot-projectiescherm verschijnen met games en andere televisies die verschillende games laten zien,” voegde hij eraan toe. 

BEKIJK: Hoe een voetbalportiekfeestje te gooien

Om de energie hoog te houden, zal de Coca-Cola Zone ook live muziek of DJ’s bevatten voor alle spellen. De toegang loopt van $ 15 tot $ 45 per spel (er zijn ook seizoenskaart-arrangementen beschikbaar) en bij je ticket inbegrepen is barbecue van 4 Rivers Smokehouse en frisdranken. Er is ook een geldautomaat op het terrein. Je kunt het feest al vier uur voor de aftrap starten en het loopt tot een half uur voor de gametime.

Of je nu Roll Tide, Anchor Down of Go Noles bent, het aftellen naar het voetbalseizoen is net iets spannender geworden. Wie is er klaar voor de gamedag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3