Dit paasmandje-middelpunt ziet er alleen maar lastig uit

Het mooie van deze regeling is dat deze volledig kan worden aangepast met het kleurenpalet, de bloemvariëteiten en de texturen die het best in uw ruimte werken. U kunt ook uw bloemkeuze bepalen op basis van wat verkrijgbaar is bij uw plaatselijke bloemist of supermarkt. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat je coördineert op basis van waar je het arrangement wilt weergeven. Als je het ons vraagt, denken we dat het ideaal is om te worden weergegeven in de hal van het huis waar het kan worden genoten door elke vriend en familielid die binnenkomt. Als u besluit om het op uw eettafel te plaatsen, zorg er dan voor dat u het middelpunt verplaatst tijdens de maaltijd. Hoewel het verleidelijk is om het in het midden te houden, kunnen gasten hun nek uitrekken om over de bloemen te praten terwijl ze zitten. We garanderen dat deze tuinmand de hit wordt van je paaslunch – en het komt sneller samen dan je zou denken.

Dit is wat je nodig hebt:
Bloempot (elke kleine pot met schotel zal het doen)
Steekschuim
Flexibele takken
Geassorteerde bloemen
vlechten

Plaats steekschuim in de pot en snijd de bovenkant af, zodat deze dezelfde hoogte heeft als de container.

Bind twee flexibele takken aan elkaar met touw. Steek het ene uiteinde in het steekschuim. Buig voorzichtig de tak en plaats de bovenkant in het steekschuim aan de andere kant. Dit is de basis van het handvat voor uw mand.

Begin vervolgens met het plaatsen van bloemen in het steekschuim. Gebruik een paar langere stelen om een ​​kant van het handvat te volgen. Plaats de bloemen op verschillende hoogtes. Wikkel de stelen rond de stevigere mandhandgreep die je hebt gemaakt.

Bredere bloemknoppen kunnen direct in het steekschuim worden geplaatst om de bodem van de mand te vullen. Gebruik een verscheidenheid aan aanvullende bloemen en texturen. Plaats bloemen op een manier die een ronde aanblik geeft aan de basis.

Voor de finishing touch plaatst u mos rond de bodem van de schaal.

Als je op zoek bent naar nog meer manieren om je paasviering te plannen, bekijk dan al onze seizoensgebonden knutselvideo’s, doe-het-zelf-projecten en recepten. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − 35 =