De cadeau met monogram dat ik voor elke gastvrouw koop Deze kerst

Het is het seizoen voor feestelijke feesten, pittige soirees en feestvieringen! Bij elke uitnodiging komt nog een mogelijkheid om uw gastvrouw iets bijzonders te geven. Het is het seizoen van het geven immers.

Het perfectioneren van de kunst van het geschenk van de gastvrouw is geen eenvoudige taak, maar ik ben er een groot voorstander van dat een goed cadeau van een gastvrouw drie vakjes moet controleren: ten eerste moeten ze geen gedoe hebben en vereisen ze geen inspanning van de kant van de gastvrouw (een boeket, terwijl mooi, bijvoorbeeld, vereist dat je gastvrouw een vaas achterna zit); ten tweede moeten ze lief en eenvoudig zijn (niets zo overdreven dat je gastheer zich schuldig voelt omdat hij geen geschenk voor jou heeft teruggegeven); en ten derde, ze moeten iets bijdragen aan de gelegenheid.

En terwijl het gemakkelijk is om een ​​goede fles wijn cadeau te doen, een blik pittig kaasstro, of een zak met gebonden lint van potpourri (die allemaal voldoen aan de bovenstaande richtlijnen), is er iets dat vooral attent is om uw gastvrouw een persoonlijk geschenk te geven.

BEKIJK: Een etiquette-expert weegt in: dit is de juiste tijd om een ​​etentje te verlaten

Daarom zou je dit jaar al je favoriete vakantie-hostessen een set monokleurige glazen wijn zonder reliëf cadeau moeten doen.

Bij mij thuis, hebben we een paar sets van vergelijkbare acrylglazen met monogram op onze barwagen: ze voegen een leuke, persoonlijke toets toe aan onze eetzaal en ze zijn leuk om bij de hand te hebben als vrienden langskomen. Het is bijna onmogelijk om ze te verbreken, wat hen grote punten van mij oplevert, want ik ben redelijk (lees: ongelooflijk) per ongeluk geneigd.

Terwijl je de acrylglazen bij huis-en-cadeau winkels in het zuiden en een groot aantal online retailers kunt vinden, zijn we grote fans van de prijs (en het aantal opties voor monogram) in Etsy-shop in Mobile, Alabama, Mad For Monograms: voor $ 24,99 voor een set van vier, zijn ze een doordachte manier om de leuke mavens in je leven te verwennen zonder een tweede hypotheek te nemen.

Dus hop erop, feestmensen: koop ze nu bij de Etsy-winkel van Mad for Monograms en bedank ons ​​later.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =