Wild Turkey Hires Matthew McConaughey sebagai Pengarah Kreatif Baru

 

mmwt.jpg
Foto dari Wild Turkey

Kami bertaruh 10 tahun yang lalu Penyuling Turki liar Jimmy Russell tidak menganggap dia akan mempekerjakan pelakon, dermawan, kesenangan diraja Matthew McConaughey untuk menjadi “Pengarah Kreatif” penyulingan itu. Kemudian sekali lagi, 10 tahun yang lalu tiada siapa yang boleh menumpukan ledakan bourbon Amerika.

Anda mungkin berfikir, betul-betul baik-baik saja pengarah kreatif? Apa maksudnya? Menurut McConaughey, yang bukan orang baru ketika mengiklankan (agar kita tidak melupakan iklan-iklan komersial Lincoln yang melodramatik), dia ingin menjadi lebih dari sekedar wajah liar Turki.

“Saya mahu mempunyai tangan saya dalam tanah liat tentang bagaimana kita menceritakan kisah ini, dan saya mahu menjadi sebahagian daripada keseluruhan cerita,” kata McConaughey dalam video yang mengumumkan pertunjukan baru. “Bukan sekadar watak di dalamnya.”

Untuk McConaughey, menjadi sebahagian dari keseluruhan cerita bermakna bukan hanya membintangi iklan, tetapi menulis dan mengarahkan mereka juga. Dan jika ada botol yang difoto, dia akan menjadi gaya itu juga. Bahkan ada yang bercakap tentang bourbon berjenama McConaughey, yang menimbulkan persoalan, ketika ia semakin tua, entah bagaimana ia akan tetap berumur sama?

Secara peribadi, kita terkejut dia tidak memilih “Hanya menyimpan distillin ‘” sebagai slogan baru untuk kempen itu. Sebaliknya, mereka pergi dengan “Ia akan menemui anda.” Sama seperti jika anda peminat bourbon benar, maka anda tentu akan minum Wild Turkey, yang kelihatannya agak fatalist perspektif. Sekiranya anda berdiri di dalam hutan dan melihat seekor ayam belanda liar, adakah anda mendapati atau adakah anda mendapati anda? Ini hanyalah jenis dilema dalam yang kita bayangkan berdebat dengan McConaughey di sekitar api unggun hipotetikal ketika dia memainkan bongos secara intermediet. Lihat, ia sudah berfungsi.

Tonton video di bawah untuk lebih banyak pemandangan McConaughey yang bergerak di sekitar padang belantara Kentucky dan adegan-adegan yang menyedihkan dari keluarga Russell..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1