WATCH: Lihat Wanita Perintis dan Hubby Ladd Drummond pada Hari Perkawinan mereka

Hari ulang tahun keemasan selalu menyenangkan. Ulang tahun emas? Gemburkan keseronokan dan cinta. Pada hari Khamis, 21 September, Ree Drummond berkongsi ulang tahun perkahwinan ke-21 (yang disebut “emas” untuk pendaratan pada hari yang sama bertahun-tahun bersama) dengan hubby Ladd Drummond.

Berkahwin pada tahun 1996, sepuluh tahun sebelum Mrs.Drummond menjadi “Wanita Perintis” pada tahun 2006, pasangan yang menetap di ladang telah lama menjadi salah satu selebriti kegemaran kami duos.

Untuk membantu merayakan ulang tahun keemasan mereka, Drummond memberi kita gambaran yang jarang berlaku ke atas perkahwinan mereka di Instagram. “Cricket yang kuat dan berterusan membangkitkan kami pada pukul 3 pagi pagi ini untuk mengucapkan selamat ulang tahun kami. Atau mungkin dia hanya mahu kami membiarkan dia keluar dari pintu ribut kami di mana dia terperangkap, yang kami lakukan. Saya yakin terdapat simbolisme di sana, tetapi saya terlalu letih untuk menguraikannya, “tulis Drummond dalam jawatan itu. “Bagaimanapun, saya mahu berkongsi beberapa gambar Ladd dan saya hari ini. 21 tahun pada 21! Terdapat simbolisme di sana juga, saya yakin, tetapi sekali lagi-hanya kriket tahu apa itu. Saya suka Ladd, walaupun. Dan itulah yang saya perlu tahu. “

Bergembirakan dengan cinta untuk suaminya, kami suka foto yang dikongsi bersama dengan dia dan Ladd selama ini. Dari dua melangkah di dewan tarian untuk perayaan Krismas di bawah pokok, kedua-dua burung cinta ini kelihatan sama seperti cinta pada hari mereka berkahwin. Klik melalui semua gambar di bawah.

Cricket yang kuat dan berterusan membuat kami bangun pada pukul 3 pagi pagi ini untuk mengucapkan selamat ulang tahun kami. Atau mungkin dia hanya mahu kami membiarkan dia keluar dari pintu ribut kami di mana dia terperangkap, yang kami lakukan. Saya yakin terdapat simbolisme di sana, tetapi saya terlalu penat untuk menguraikannya. Bagaimanapun, saya mahu berkongsi beberapa gambar Ladd dan saya hari ini. 21 tahun pada 21! Terdapat simbolisme di sana juga, saya yakin, tetapi sekali lagi — hanya kriket tahu apa itu. Saya suka Ladd, walaupun. Dan itulah yang saya perlu tahu.❤️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ree Drummond – Pioneer Woman (@thepioneerwoman) pada

Berikut adalah harapan pasangan yang bahagia mempunyai ulang tahun yang indah! Hei, mungkin mereka bahkan berkumpul di suite cantik di hotel Pawhuska, Oklahoma baru mereka dengan roti bakar khas champagne. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 57 = 63