Tidak, Pernah Membuat Kesilapan Ini Apabila Membeli-belah di HomeGoods

Ketika datang untuk mencari lampu yang menyeronokkan untuk konsol dalam kemasukan anda atau permaidani dalaman / luaran untuk bilik dobi, terdapat beberapa tempat yang lebih baik untuk mencari sekeping yang baik dengan harga murah daripada HomeGoods. Bahawa inventori sentiasa berubah dan anda tidak pernah tahu apa yang anda akan dapati hanyalah sebahagian daripada keseronokan: Adakah ada sesuatu yang lebih menggembirakan daripada keseronokan memburu?

Sudah tentu, tempat seperti HomeGoods mempunyai perangkapnya juga. Perjalanan ke kedai tempatan anda tidak menjamin bahawa anda akan pulang ke rumah dengan tepat apa yang anda cari (HomeGoods tetap tahu itu kejadian yang jarang berlaku), dan juga tidak menjanjikan bahawa anda akan tersandung pada yang harus ada barang yang anda tidak tahu yang anda perlukan. Tetapi barang-barang permata HomeGoods ini cukup sering muncul sehingga kita terus kembali ke sana, mengembara lorong-lorong yang berpendar dengan harapan kita akan pergi dengan sekeping aksen yang akan memberikan ruang tamu kita “oomph” yang telah lama kita mencari.

Walaupun setiap doktor haiwan HomeGoods mempunyai kaedah untuk kegilaannya mencari harta karun, ada satu perkara yang anda tidak boleh pernah lakukan ketika membeli belanja diskaun – tidak kira betapa pedalaman pembeli HomeGoods anda: Beli pada hari Sabtu atau Ahad.

Pasti, ia menggoda untuk membuat perjalanan ke kedai tempatan anda pada hujung minggu. Lazim Sabtu pagi dan petang Ahad yang tenang memberikan anda lebih banyak masa untuk menapis rak dan ibu jari melalui permaidani dan memilih melalui bantal, tetapi kemungkinan, pembeli hari minggu yang cerdas akan mungkin menjaringkan barangan yang baik sudah, dan anda akan dibiarkan dengan keladak . Selain itu, semua orang dan ibunya akan mempunyai idea besar yang sama untuk memukul HomeGoods pada hujung minggu, dan anda tidak akan mempunyai ruang untuk bernafas – kurangkan penipuan.

Swing by HomeGoods sebelum anda memukul kedai runcit pada pagi Selasa sebaliknya, atau menyelinap semasa istirahat makan tengah hari anda untuk berjalan cepat pada petang Khamis: Kedai akan kurang sesak, dan anda lebih cenderung untuk tersandung pada permata yang dihantar dengan penghantaran terkini.

Dan apabila anda mencari sesuatu yang anda suka, jangan tinggalkannya di belakang! Ia mungkin tidak akan ada keesokan harinya apabila anda menyedari anda tidak boleh hidup tanpa itu. HomeGoods mempunyai dasar pulangan 30 hari, jadi anda sentiasa boleh memikirkan pembelian anda sebaik sahaja anda membawanya ke rumah dan mengembalikannya jika anda mengubah fikiran anda – pastikan anda berpegang kepada resit anda.

WATCH: Kami Mencuba: Ambil Lawatan Eksklusif Kedai Rumah Sakit HomeGoods, Homesense 

Adakah anda pembeli HomeGoods biasa? Kongsi tip dan trik dengan kami dalam ulasan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1