Hangout Fest: A Look Behind The Scenes Dengan Co-Founder Lilly Zislin

 

opener1.jpg

Semasa Pesta Hangout hujung minggu ini, kami berpeluang menghabiskan waktu bersama pengasas bersama, Lilly Zislin, dan belajar sedikit tentang pencipta di sebalik acara yang sangat berjaya ini. Sebelum Lilly dan suaminya, Shaul, melancarkan festival itu enam tahun yang lalu, mereka adalah pemilik perniagaan yang berpengalaman dengan dua restoran-The Hangout (nama-nama perayaan) dan kedai-kedai Surf Style di Teluk, dan pelbagai hartanah di sepanjang garis pantai Alabama. Festival Muzik Hangout telah menambah rekod kejayaan mereka dan meletakkan Gulf Shores, Alabama pada peta. Pesta muzik di hadapan pantai menarik artis seperti Beck, Jaket Morning Morning, Tom Petty dan Heartbreakers, Stevie Wonder, The Black Keys, The Killers, Avett Brothers dan banyak lagi..

Lilly, dalang kreatif di sebalik perayaan itu, menugaskan artis tempatan Bruce Larsen dan Nall untuk memastikan festival itu mempunyai lapisan visual yang unik. Kedua-dua pelukis itu mempunyai karya yang dipertandingkan sepanjang festival tersebut. Dia juga membuat misi untuk membuat tetapan yang tidak dapat dilupakan bagi pentas pentas. Anda akan mendapati mereka berehat di sofa vintaj yang selesa, bermain ping pong, atau makan makanan laut segar. Kawasan makan berhawa dingin yang besar dibuka ke bar penuh pantai persendirian lengkap dan semuanya. Dia memastikan mereka menikmati keramahan Selatan sepenuhnya sambil menikmati keindahan pantai.

 

backstage-area.jpg
Ping-Pong di belakang pentas.

 

interioroflounge.jpg
Interior lounge artis.

 

privatebeach.jpg
Pantai peribadi untuk artis.

Kami akan memilih tiket VIP dari titik ini. Anda tidak dapat mengalahkan pemandangan panggung yang duduk dari kerusi santai yang selesa atau bufet makanan laut segar: udang, tiram mentah, kaviar, kerang, udang galah, salad kebocoran, dan kakap merah untuk menamakan beberapa. Sentuhan hidrangeas dan orkid yang tersebar di sekeliling ruang makan memberi laluan kepada persekitaran yang mengundang secara keseluruhan. Acara ini membuktikan perhatian yang ketara kepada perincian dari pengasas bersama, Lilly.

 

pembuka.jpg
Foto: Annabella Charles Photography

 

seafood-buffet.jpg
Buah udang, kaviar, dan kerang.

 

img_4517.jpg
Koleksi Keluarga Rubell / Foto oleh Paula Disbrowe

Hangout Fest adalah salah satu pengalaman muzik paling tidak dapat dilupakan di rantau kami dan cara yang benar-benar unik untuk mengalami Selatan. Untuk acara yang satu ini, kami mempunyai orang Southern yang kreatif seperti Lilly untuk mengucapkan terima kasih.

 

beck.jpg
Prestasi yang tidak dapat dilupakan Beck menutup festival ini.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2