Wat te verwachten als je bruiloft tijdens het voetbalseizoen in het zuiden is

Ah – zaterdagen naar het zuiden. Voetbal proost, rivaliteitsgezangen, achterklep-tenten en … huwelijksklokken?

Val de bruiden naar beneden in het zuiden, ken het lied en dans goed – wacht tot het SEC-voetbalschema is aangekondigd en klauteer om een ​​dagendag of een date te pakken met een triviaal spel voor je thuisploeg. Maar zelfs als het je gelukt is om een ​​onbetekenende zaterdag voor je school te maken, neemt de rest van SEC natie helaas geen pauze voor je huwelijk. Je gasten kunnen op de dag dat je hebt geselecteerd op zoek zijn naar een ander team met een groot spel. Dus wat is een herfstbruid om te doen?

Er zijn een paar dingen om met een keer om te gaan zodra de datum van een herfsthuwelijk in steen wordt geplaatst. Ten eerste, wees niet verbaasd als uw voetbal-gekke gasten hun spijt sturen. Natuurlijk hadden Barbara en Tommy een zwaar gesprek over het omgaan met de rivaliteit South Carolina vs. Georgia in dat weekend, maar uiteindelijk hebben hun seizoenskaartjes je ceremonie verzwakt. Neem het niet te persoonlijk aan. 

Ten tweede gaan gasten die een spel missen, ongeacht hoe groot of klein ze zijn, op zoek naar een manier om de score bij te houden. Het zijn immers zuidelijke voetbalfans. Ze kunnen niet anders dan hunkeren naar een play-by-play. Het is aan jou om te bepalen hoe belangrijk het is om te voorkomen dat ze zich gedwongen voelen om het spel tijdens je eerste dans te streamen. Minder traditionele bruiden kunnen alleen voor belangrijke spellen door de bar worden opengesteld voor een televisie, maar we zullen je waarschuwen dat dit ertoe leidt dat de menigte wegtreedt van de dansvloer. Anderen overwegen misschien meer creatieve manieren om gasten te updaten, zoals het opnemen van een goed ontworpen scorebord in uw receptie-inrichting of het aanvragen van periodieke scoreacties van de band. Beste tot nu toe, als je denkt dat gasten hun smartphones kunnen weerstaan ​​tijdens je feest, neem dan het spel op en organiseer een kijkfeest na de receptie.

Als je een paar bent dat van voetbal houdt, zijn we er zeker van dat je het leuk zult vinden om de grote games te erkennen op een manier die je Big Day niet wegneemt. Wie houdt er niet van mascottesuikerkoekjes of een SEC groom’s cake? Maar als je een van de weinigen in het Zuiden bent die geen voetbalfan is, wees gewaarschuwd. Misschien krijg je meer dan je had verwacht toen je op een stippellijn tekende voor een zaterdag in oktober.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 + = 37