WATCH: Rahsia Harry Connick Jr. untuk Perkahwinan yang Selamat

 

Dengan ulang tahun perkahwinan ke-24 mereka yang akan datang bulan depan, selamat untuk mengatakan Harry Connick Jr. dan isteri Jill Goodacre tahu satu atau dua perkara mengenai perkahwinan. Pada tahun 1994 dan kini ibu bapa kepada tiga orang perempuan, kedua-duanya telah mengekalkan cintanya yang kuat walaupun memerlukan jadual kerja dan sentiasa menjadi perhatian (Goodacre adalah pelakon dan bekas model Victoria’s Secret).

Dalam wawancara Fox News baru-baru ini, orang asli New Orleans berkongsi nasihat terbaiknya untuk marraige yang bahagia dan berkekalan. “Jill adalah sahabat baik saya dan saya mengenalinya sekarang selama 27 tahun dan bagi saya, ia adalah mengenai kepentingan saya menjaga kepentingannya, Maksud saya, dia menarik saya, dia masih misteri saya, saya masih sangat tertarik dia dan semua yang menjadikannya tanda, dan saya fikir ia saling sama, “katanya.

“Kami tidak pernah memikirkannya dari segi menjaga percikan api, saya suka berada di sekelilingnya, saya menghormati dia tanpa henti, dan saya sangat mengagumi dia, dia seorang wira saya, kita hanya mengambilnya hari ini dan anda tahu , mengira berkat kami, “katanya awwws terus bergema di seluruh dunia.

Joseph Harry Fowler Connick Jr., anda pasti membuat hati kita meluangkan masa dan masa lagi. Berikut adalah 27 tahun yang indah dalam kebahagiaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 36