WATCH: Cracker Barrel Memberi Kembali kepada Keluarga Tentera dengan Operasi Depan

 

Anda mungkin menyukai Cracker Barrel untuk biskut buttermilk buatan sendiri dan gedung umum eklektik, tetapi ini adalah alasan yang mengasyikkan untuk mencintai rantai yang dikasihi: Ini Paskah, Cracker Barrel bekerjasama dengan Operation Homefront untuk menyediakan makanan kepada keluarga ketenteraan di seluruh negara.

Pada Hari Jumaat yang Baik, 30 Mac, syarikat itu menyumbangkan Heat n ‘Hidangkan Makanan Keluarga Paskah Ke-Go, yang termasuk ham tradisional yang dihiris, kentang tumbuk, tukang masak blackberry, dan makanan yang lebih besar, kepada sekitar 400 keluarga ketenteraan, memberi makan kira-kira 4,000 orang. Lihat beberapa catatan yang memberi perhatian kepada pemberian di bawah.

Keluarga kami sangat berterima kasih kepada Kedai Depan Lama Operasi dan Cracker Barrel Old Country Store untuk makan malam Easter yang menakjubkan ini! Hubby akan menikmatinya sebelum dia mengetuai untuk bekerja malam ini! #crackerbarrel

Dihantar oleh Cara Staten pada hari Ahad, 1 April, 2018

“Keluarga ketenteraan membuat pengorbanan yang luar biasa dalam perkhidmatan ke negara kita,” kata Pengurus Cracker Barrel of Corporate Citizenship Sloane Lucas dalam kenyataan akhbar syarikat. “Membelanjakan masa yang berkualiti bersama-sama di sekeliling makanan adalah kemewahan untuk kebanyakan keluarga pada hari ini, tetapi terutama keluarga ketenteraan yang menghadapi cabaran yang lebih panjang daripada penyebaran yang panjang dan peralihan kembali kepada kehidupan awam.”

Operasi Homefront, memberikan sokongan kewangan, bantuan rumah, dan menjalankan acara khas dan memandu untuk keluarga ketenteraan yang memerlukan. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana anda boleh membantu, lawati laman web mereka di sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3