WATCH: Anda Boleh Mengamalkan Anak-Anak Yang Gagal Latihan TSA

Ingin menambah anggota berkaki empat baru kepada keluarga anda? Anda mungkin mahu mengawasi Program Pengangkatan Canine TSA. Perkhidmatan unik mencari rumah untuk anjing dari Pangkalan Bersama San Antonio-Lackland di San Antonio, Texas.

Seperti yang dinyatakan oleh tapak TSA, “Anjing yang boleh diterima pakai adalah orang-orang yang tidak memenuhi kriteria Pusat Latihan TSA untuk kerja kerajaan. Anjing-anjing ini sangat aktif dan dalam kebanyakan kes, tidak terlatih dan tidak dipatahkan rumah, tetapi dengan latihan dan penjagaan yang tepat, Mereka boleh menjadi tambahan kepada keluarga. Sekali-sekala ada anjing yang telah bersara daripada perkhidmatan kerajaan. ” (Sebilangan besar anjing yang diterima pakai adalah antara umur dua dan empat tahun, jadi ya, menjangkakan banyak tenaga!) Tidak ada kos untuk penerimaan, tetapi anda bertanggungjawab untuk semua perbelanjaan apabila anda mengambil rumah anjing.

Breeds termasuk Retriever Labrador, Penunjuk Pendek Shorthaired Jerman, dan kadang-kadang Shepherds Jerman dan Belgia Malinois, antara lain. Jika anda meminta baka, umur, atau jantina tertentu, masa tunggu anda untuk anjing mungkin lebih lama. Mengenai latihan anjing? “Anjing yang gagal latihan untuk kerja kerajaan biasanya mempunyai beberapa latihan pengesanan bahan peledak. Anjing-anjing ini sangat aktif dan dalam kebanyakan kes, akan memerlukan banyak perhatian, latihan tambahan dan latihan penting.” Anjing itu dilatih oleh peti, tetapi mereka tidak dilatih oleh rumah supaya anda memerlukan bantuan profesional. Kebanyakan anjing tidak menghabiskan masa dengan haiwan lain selain anjing atau kanak-kanak kecil. Sekiranya anda diluluskan untuk diterima pakai, anda mesti pergi ke San Antonio (kadang-kadang beberapa lawatan diperlukan) untuk membawa pulang anjing anda.

Pada masa ini, TSA tidak menerima permohonan tambahan untuk diterima pakai, tetapi Lonely Planet berkongsi dalam artikel baru-baru ini bahawa proses permohonan dijangka dibuka semula tidak lama lagi.

Jika anda berminat untuk mengamalkan anjing ketenteraan yang telah bersara, ketahui lebih lanjut di sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 6