The One Thing You Must Do Before Hiring Artist Makeup for Your Wedding

Pakaian? Semak. Kasut? Semak. Rambut? Salon kegemaran anda, tentu saja. Solek? Bantu saya Rhonda!

Kami merasakan awak, wanita. Mencari artis solek yang tepat untuk hari besar anda boleh menjadi salah satu tugas yang lebih sukar pada senarai tugasan perkahwinan anda. Tetapi ia tidak perlu seperti itu. Malah, ada langkah mudah untuk mencari seorang artis solek superstar untuk perkahwinan anda.

WATCH: Berapa Banyak Kos untuk Dapatkan Pengantin Glammed Up?

Seperti yang dikemukakan oleh Brides baru-baru ini, “Kata mulut sering merupakan cara yang paling boleh dipercayai untuk mendapatkan artis solek yang kemahiran dan bakat sepadan dengan matlamat kecantikan anda.” Mendapatkan cadangan daripada seseorang yang anda percayai juga boleh memberikan anda leverage dari segi harga rundingan kerana pro kecantikan telah bekerja dengan rakan atau kerabat anda sebelum ini. “Apabila mencari artis solek saya mendapati arahan itu adalah cara terbaik untuk memulakan! Ramai pelanggan saya dirujuk kepada saya oleh pelanggan masa lalu dan semasa selama bertahun-tahun. Ia sentiasa bagus untuk mencari artis solek yang datang dengan cadangan hebat dari seseorang yang anda tahu, “Nicole Pucillo of Makeup Motivational memberitahu Brides.

Bibir bibir pada hari perkahwinan anda? Menipu maskara anda? Jangan takut: Inilah cara untuk menetapkan tujuh kecelaruan solek harian perkahwinan biasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2