Produk Terbaik untuk rambut yang Kuat dan Sihat Dihadap di Bake Aisle

Kali seterusnya anda mendapati diri anda membeli-belah runcit untuk bahan-bahan untuk wafel atau Linzer Cookies terkenal anda, rambut anda suka dan mengambil satu tabung minyak kelapa juga. Kerana ternyata, bahan bakar lorong bakar yang popular (nota: beberapa kedai menyimpannya dengan minyak masak lain seperti kacang tanah dan sayuran) sebenarnya adalah anugerah untuk mane anda.

WATCH: Jennifer Aniston’s Guru Rambut Pada Rahsia Styling Rambut Satu Itu Akan Membuat Anda Melihat Tahun Lebih Muda

“Ia adalah minyak semula jadi yang telah ditunjukkan untuk menembusi rambut yang terbaik,” kata ahli kimia kosmetik Randy Schueller dalam sebuah cerita baru di Allure.com. Minyak berkhasiat yang mendalam boleh membantu menyelamatkan kering, kekurangan rapuh dan bahkan mungkin memberi kunci anda menambah bersinar. Untuk membuat topeng rambut anda sendiri, anda akan mahu menggunakan minyak kelapa apabila lebih panas daripada suhu bilik (kerana minyak kelapa pekat pada suhu bilik, anda mungkin perlu mengaduknya dalam mangkuk untuk sedikit atau menggosok di telapak tangan anda ). Bermula dengan kulit kepala anda – barangan itu adalah wira untuk skalep kering, kering – mengurutkan minyak kelapa ke dalam rambut lembap, dan kemudian bekerja di bawah bahagian demi bahagian dari akar ke hujung. Dapatkan twist turban rambut, tuala lama, atau buang baju t lama di atas kes bantal dan tidur dengan topeng dalam sekelip mata. Keesokan harinya, syampu dan keadaan seperti biasa. Gaya seperti biasa. Lihat: Sihat, rambut yang sihat.

Satu jawatan yang dikongsi oleh ST. TROPICA (@sttropica) pada

Terdapat banyak jenama di pasaran, tetapi mencari versi organik dan tidak sempurna jika anda boleh (pada dasarnya, minyak kelapa dalam bentuk yang paling tulen), seperti Carrington Farms Organic Unrefined Oil Coconut, yang dijual selama 12 auns dengan harga $ 7.99 sepanjang perjalanan kepada 54 auns untuk $ 19.99. Bonus: “Di samping berfungsi sebagai moistruizer semula jadi dan kondisioner, minyak kelapa juga boleh melegakan kelemumur dengan melembapkan kulit kepala anda, dan menambah bersinar kuat ke rambut,” kata Lauren Dykes, Pengurus Pemasaran untuk syarikat itu. Adakah kita menyebutnya juga bau tropika yang luar biasa?

Sekarang kita BENAR-BENAR tahu bahawa kebahagiaan ditemui di lorong pembakar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1