Milenium Adakah Takut dengan Trend Dapur Ini Empat

Bolehkah anda meneka bilik yang paling penting di rumah untuk pembeli rumah ribuan tahun? Ternyata ia melambung antara ruang tamu dan dapur, sekurang-kurangnya menurut ahli sihir makanan di HelloFresh dan syarikat hartanah Redfin.

Dalam kaji selidik baru yang diarahkan oleh HelloFresh, kedua-duanya berkumpul untuk mengundi lebih 1,000 milenium (umur 23 hingga 40) di seluruh negara untuk mengetahui tentang pilihan pembelian rumah demografi muda ini. Berdasarkan penemuan mereka, 35 peratus daripada ribuan milenium yang sama ada memiliki rumah atau mungkin membeli satu dalam beberapa tahun akan datang berkata dapur adalah ruang yang paling penting di dalam sebuah rumah, sedikit keluar dengan 37% yang mengatakan ruang tamu adalah yang paling penting. 53% orang juga mengatakan bahawa rumah baru mula merasa seperti rumah ketika mereka memasak hidangan pertama mereka di sana. Menariknya, data Redfin juga mendedahkan empat trend dapur baru yang – menurut siaran akhbar – adalah “semakin popular:” Bar sarapan, ketuhar dua, dapur luaran, dan peti sejuk wain.

Berikut adalah apa yang Ketua Chef HelloFresh Claudia Sidoti dan ejen Losfin Los Angeles Simone Poingsett terpaksa berkata tentang ciri-ciri baru ini.

Bar sarapan

“Bar sarapan telah menjadi ruji rumah moden. Mereka biasanya lanjutan dari sebuah pulau dapur dengan bangku / kerusi tinggi untuk duduk-duduk dan makan dengan santai, berbanding duduk secara formal di meja dapur,” kata Sidoti. “Mereka adalah ruang serbaguna yang hebat untuk persediaan dan makan, serta menghiburkan. Bagi ribuan tahun yang menjadi tuan rumah, ia merupakan tempat yang sempurna untuk menubuhkan makanan ringan dan aplikasi dan untuk tetamu berkumpul.” Bercakap di mana, resipi pembuka 60 parti sempurna ini tidak akan memasak sendiri.

Oven Double

“Ketuhar ganda adalah apa yang ia suka! Biasanya disusun secara menegak, ia mempunyai dua rongga, jadi anda mempunyai ruang tambahan untuk memasak pelbagai hidangan pada masa yang sama. Apabila mempertimbangkan menguruskan percutian utama seperti Kesyukuran di mana terdapat banyak penyelarasan ketika ke putar banyak hidangan melalui ketuhar, oven ketuhar boleh menjadi bonus besar “jelas Sidoti. “Ia memberikan anda ruang tambahan dan masa yang anda perlukan untuk memasak jumlah makanan yang anda ingin berkhidmat – untuk kali pertama tuan rumah, ini pasti dapat membantu mengurangkan tekanan!”

Dapur luar

“Dapur luaran membantu memanjangkan ruang hidup anda di luar dinding empat anda – dan dengan musim panas sinonim dengan hidangan memasak dan al fresco, ia adalah ciri yang ideal untuk dimiliki apabila anda menjadi tuan rumah teman dan keluarga. Memiliki dapur di luar rumah menjadikannya lebih mudah daripada berlari bolak-balik, “kata Sidoti. Sementara itu, Poingsett mempunyai beberapa pemikiran mengenai ciri yang memanjangkan ke arus utama: “Kami melihat bahawa pembeli rumah ribuan tahun menyukai tambahan yang menghibur ketika datang ke rumah baru. Pembeli rumah mewah hari ini mengharapkan dapur ketuhar ganda dan dapur luar, terutama dalam iklim di mana anda boleh menghiburkan sepanjang tahun. Walaupun ciri-ciri ini dianggap standard di rumah-rumah mewah, mereka menjadi lebih popular di rumah-rumah harga juga, dan benar-benar boleh menetapkan rumah selain dari orang lain di pasaran. “

Peti sejuk wain

“Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, saya telah melihat lebih banyak dapur dengan kawasan minuman khusus, dengan peti sejuk wain di bawah dan tempat yang menarik untuk memaparkan barware di atas,” kata Poingsett, sambil menambah persediaan ini sesuai untuk mereka yang suka menghiburkan tetamu. 

WATCH: Tips untuk Dapur Terorganisir

Kami tidak tahu tentang anda, tetapi kami akan dengan senang hati dan mengambil apa-apa dan semua penambahan di atas ke rumah kami dengan tangan terbuka dan pin bergulir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 65 =