Di sini Sister Princess Diana, ‘Reading Wedding Sweet Lady Jane Fellowes’

Meghan Markle dan perkahwinan Putera Harry sebelum ini menunjukkan kekurangan aww-momen yang baik. Walaupun kami Amerika telah menetapkan jam penggera kami cukup awal untuk menangkap acara itu, kami menyukai penghormatan bunga manis kepada Princess Diana dan melihat Prince George dan Princess Charlotte.

Tetapi satu sikap yang manis dan bermakna benar-benar menyentuh hati kita: saudara perempuan Princess Diana, Lady Jane Fellowes, memberikan satu-satunya bacaan semasa majlis perkahwinan. Pidato yang bergerak dari Song of Solomon, pembacaan Lady Jane yang penuh semangat membawa lebih banyak air mata di kalangan bangku-bangku Kapel St George.

“Kekasih saya bercakap dan berkata kepada saya: ‘Bangunlah, cintaku, adil saya, dan pergi, kerana sekarang musim sejuk sudah berlalu, hujan sudah habis dan hilang,'” baca Lady Jane, kekuatan kata-kata yang bergema sepanjang gereja yang dihormati.

Dalam momen yang sangat tulus, memandangkan kematian Diana pada tahun 1997, dia mengamalkan: “Tetapkan saya sebagai meterai di hatimu, sebagai meterai pada lenganmu; kerana cinta adalah sama kuatnya dengan kematian, keghairahan sengit seperti kubur. “Ini adalah penampilan awam yang jarang berlaku untuk Lady Jane, yang dikenali kerana menjauhkan perhatian.

WATCH: Setiap Pengantin Diraja Telah Membawa Bunga Satu Bunga ini dalam Bouquetnya

Gerak hati yang baik hati tidak mengejutkan Putera Harry dan Meghan, kini Duke dan Duchess of Sussex. “Putera Harry juga ingin melibatkan keluarga ibunya dalam perkahwinannya. Semua tiga adik beradik Diana, Princess of Wales akan hadir dan Lady Jane Fellowes akan memberikan bacaan,” demikian sebuah pernyataan rasmi pada 4 Mei. “Putera Harry dan Cik Markle kedua-duanya merasa terhormat bahawa Lady Jane akan mewakili keluarganya dan membantu meraikan kenangan Puteri akhir pada hari pernikahan.” Rayakan kami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 + = 67