Berikut adalah Petua Terbaik Perintis untuk Kesyukuran

Jig adalah untuk alasan perayaan; dia telah menamatkan persiapan Hari Turki dan bersedia untuk hari yang paling meriah musim ini!

Selain itu, puisi-puisi bermusim juga kami lakukan dengan semangat sedikit terima kasih kepada jawatan baru dari Ree Drummond dengan petua Kesyukuran terbaiknya. Ideanya adalah mudah, namun begitu nasihat penting. Pertama, dia dengan penuh semangat mengingatkan kami untuk memulakan kerja persiapan kami pada hari Isnin. Ada begitu banyak yang dapat anda selesaikan sebelum Khamis besar, dari menembak panggangan anda, untuk mencing, mencincang, dan menghiris jalan anda melalui senarai ramuan sisi Thanksgiving anda supaya segala-galanya bersatu dengan cepat pada Thanksgiving. Adakah kita menyebut bahawa pencuci mulut menyebar? Melakukan kerja sibuk seperti membuat adunan atau penyediaan topping masak untuk sesi latihan dapur Isnin petang, atau mendelegasikan kepada orang lain.

WATCH: Tradisi Kesyukuran Terbaik di Selatan

  

Petua kedua, adalah permata perintis khas wanita yang menaburkan beberapa humor yang menyeronokkan ke dalam pelannya dengan menasihatkan bahawa kita menghidupkan The Godfather untuk mendapatkan semangat yang sesuai kerana kita bekerja sihir kita di dapur. Akhirnya, Drummond menggariskan mesej sebenar di sebalik Kesyukuran: Kenapa kecewa dengan kekurangan memasak atau terbakar-a-majig? Semua orang ada di sana untuk menghargai semangat dan kegembiraan.

Tiga petua kesyukuran atas saya untuk hidangan yang berjaya: 1) Mulakan prepping hari Isnin! Potong sayuran, buat kek pai, kacang potong,…

Dihantar oleh Wanita Perintis – Ree Drummond pada hari Rabu, 15 November 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − 25 =